reklama
Calineczka001
Fanka BB :)
hehehheheh dobre :-) swoją drogą to sama chciałam być weterynarką (chyba tak to się pisze) ale bałam się tych krów itp...
vinga89
mamusia syneczków
Anisen, ja też zawsze miałam co 3 tygodnie wizyty. teraz tak samo.
Czikusia
Ikasia pytanko ten mocz to na posiew ci robili? ja jutro wlasnie tez sie wybieram oddac do analizy ale lekarz kazal mi zrobic posiew(chyba dzieki temu wynik ma byc dokladniejszy) mam nadzieje ze i u mnie zniknely te parszywe bakterie!!
Dziewczyny, które już rodziły co bralyscie profilaktycznie aby sie nie przeziebic podczas ciazy? moj ukochany w niewiadomy spsob sie zalatwil kicha prycha a ja ratuje sie litrami wody z miodem i cytryna na zmiane z herbatką żurawinową (na te bakterie w moczu)gdzies kiedys widzialam syrop dla ciezarnych ale nie wiem czy on byl profilaktyczny czy juz w czasie zachorowania
Dziewczyny, które już rodziły co bralyscie profilaktycznie aby sie nie przeziebic podczas ciazy? moj ukochany w niewiadomy spsob sie zalatwil kicha prycha a ja ratuje sie litrami wody z miodem i cytryna na zmiane z herbatką żurawinową (na te bakterie w moczu)gdzies kiedys widzialam syrop dla ciezarnych ale nie wiem czy on byl profilaktyczny czy juz w czasie zachorowania
grudnióweczka111
Czikusia-nie wiem czy Ci pomogę bo w ciąży z Olką byłam zdrowa. Brałam profilaktycznie wit C. Możesz pić syrop z cebuli. Teraz biorę tran norweski. A odkąd bierze go moja Olka to też nie choruje.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące.
Acha, za 2 godz. mam wizytę u gina (NFZ). Nie martwcie się, wszystko OK. Chodzi o to by dał mi skierowanie na badania na fundusz. Co się okazało? Jest to ten sami gin, który w Tuchowie robił mi test PAPP-A w piątek. Liczę, że mnie pamięta. Nie wiem czy będzie chciał mnie badać. Muszę tu dodać, że mieszkam w Tarnowie, a Tuchów to jakieś 20km od Tarnowa.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące.
Acha, za 2 godz. mam wizytę u gina (NFZ). Nie martwcie się, wszystko OK. Chodzi o to by dał mi skierowanie na badania na fundusz. Co się okazało? Jest to ten sami gin, który w Tuchowie robił mi test PAPP-A w piątek. Liczę, że mnie pamięta. Nie wiem czy będzie chciał mnie badać. Muszę tu dodać, że mieszkam w Tarnowie, a Tuchów to jakieś 20km od Tarnowa.
lkasia
Czikusia posiew robi się jak wiadomo ze są bakterie zeby sprawdzic jakie to są ...ja robiłam podstawowe moczu, zeby sprawdzic czy jeszcze sa...okazało sie, ze juz ich nie ma, wiec posiewu nie będę robic...a zreszta na posiew czeka sie kilka dobrych dni a ja wyniki musiałam miec od razu
Ja dzisiaj wizyta na 13.30 no I będę miała też wynik cytologii....troszke sie denerwuje...dawno nie widziałam mojego Maluszka
Ja dzisiaj wizyta na 13.30 no I będę miała też wynik cytologii....troszke sie denerwuje...dawno nie widziałam mojego Maluszka
grudnióweczka111
Ikasia-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte, dziś strajkuję w pracy
grudnióweczka111
Jaguś-za Ciebie też oczywięcie mega &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Jakus , Ikasia kciuki mocne &&&&&