reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Grudnióweczka, to super że zaoszczędzisz troszkę.

A ja miałam wizyte u prof. w piątek, i w związku z planowaną amniopunkcją zalecił żebym zrobiła usg u wielkiej warszawskiej sławy od usg, co pomoże mi podjąć decyzję czy robić czy nie, powiedział, że jeśli on nic nie zobaczy złego to już nikt nie zobaczy, kazał nie czekać do 18 tyg i już się zapisać, a jeśli będzie ok to będę miała spokój niemal do końca ciąży. I tak jutro na 16.00 mam wizytę i usg, Vinguś wpisz mnie proszę na listę. Poznam płeć jutro na pewno, bo pan dr ma swoje sposoby wszystko obejrzeć dokładnie i jeśli trzeba "namówić" dzieciątko by się obróciło i pokazało wszystko co go interesuje. Trochę się denerwuję, bo i czasu na ew. amnio niewiele zostało...

Delewarre to bedzie sie dzialo w przyszly poniedz. Bo ja tez 29:-)

panna.nikt a dlaczego ta amniopunkcja? Chcesz sama czy ktos Ci polecil? Sorry moze nie doczytalam czegos wczesniej:-)

Dziewczyny, gratuluję i za resztę trzymam kciuki :)
Ja szykuję się na jutro rano. Wprawdzie nie zobaczę dzidzi, ale może ją usłyszę bo coś połozna ostatnio mówiła, że na następnej wizycie da mi posłuchać :D
Byłam dziś przelotem w szpitalu dowiedzieć się o móżliwość rodzenia w nim... ordynator się uśmiał. Że teraz przychodzę jak mam termin w styczniu. Kazał przyjść ze skierowaniem na cc na początku grudnia. No dobrze... pożyję sobie w nieświadomości "kiedy" zobaczę dzidzię na żywo.

ja chyba tez nie doczytalam panna,nikt bo wy tak produkujecie, ze jeden dzien bez kompa i juz pogubiona jestem
gratuluje udanych wizyt

ja tam nie byłam w szpitalu żeby zapytać czy rodzić tam mogę. razem ze swoimi skurczami wparowałam od razu na porodówkę, ani nie myślałam iść na IP i zwijać się z bólu czekając aż łaskawcy mnie wezmą na porodówkę. teściowa mnie zarejestrowała a ja już pod ktg leżałam.

lkasia, jaguś &&& za wizytki.

reklama
Do góry