reklama
lkasia
Fanka BB :)
Odebraam juz wyniki...I wszystko ok..po bakteriach ani sladu I mocz idealny wiec super..zurawinka pomoga...
Teraz tylko do jutra czekam...I zobaczymy co ginka powie...
a we srode jade do mojego brata zeby mi zrobil kolejne usg, bo ma nowe, wiec moze bedzie lepiej dzidziusia widac...ja mam o tyle dobrze ze jak mam ochote to brat zawsze usg zrobi
Teraz tylko do jutra czekam...I zobaczymy co ginka powie...
a we srode jade do mojego brata zeby mi zrobil kolejne usg, bo ma nowe, wiec moze bedzie lepiej dzidziusia widac...ja mam o tyle dobrze ze jak mam ochote to brat zawsze usg zrobi
panna.nikt
Salli, ja mieszkam blisko Ciebie może Ty zawyrokujesz bo lekarze nie widza)???
Salli, ja mieszkam blisko Ciebie może Ty zawyrokujesz bo lekarze nie widza)???
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy się któregoś dnia na spacer wybrały Te kilka przystanków między nami to nie problem
Kurczę, Ikasia, ale Ci fajnie Ja też chcę mieć usg kiedy mam tylko ochotę Ale w sumie trochę głupio by było w ogóle się sprzed tej całej aparatury nie ruszać
A jutro też wizytuję więc zobaczymy co z tymi naszymi maluchami
A jutro też wizytuję więc zobaczymy co z tymi naszymi maluchami
Anisen
kochamy Cię mocno
Gratulacje wizyt )
Ja czekam do 31 lipca
Zauważyłam ze niektre mają strasznie często wizyty, duzo częsciej niz co 3 tygodnie.
Chciałam tak zapytac, jesli można czy są jakieś wskazania?
Własnie dziś będąc w przychodni z dzieckiem taka fajna lekarka zapytała sie o ciąze i jak jej powiedziałam ze co 3 tygodnie mam wizytę to zapytała czy ciąza zagrożona? Zdziwiłam sie, bo zawsze miałam co 3 tygodnie, po 30 tygodniu co 2 a po 37 już co tydzień. I usłyszałam ze to strasznie często
Ja czekam do 31 lipca
Zauważyłam ze niektre mają strasznie często wizyty, duzo częsciej niz co 3 tygodnie.
Chciałam tak zapytac, jesli można czy są jakieś wskazania?
Własnie dziś będąc w przychodni z dzieckiem taka fajna lekarka zapytała sie o ciąze i jak jej powiedziałam ze co 3 tygodnie mam wizytę to zapytała czy ciąza zagrożona? Zdziwiłam sie, bo zawsze miałam co 3 tygodnie, po 30 tygodniu co 2 a po 37 już co tydzień. I usłyszałam ze to strasznie często
J amogę podejrzewać tylko czemu tak często (co 2-3 tyg). Po pierwsze przez padaczkę i leki, po drugie, nie mam jednego jajnika i jajowodu i istnieje u mnie ryzyko opuszczenia się/wypadania macicy (kiedyś o tym czytałam). Ale nigdy nie pytalam
Anisen
kochamy Cię mocno
Z padaczką nie ma żartu to rozumiem.
Chocja już nie wiem jak to w anglii jest bo moja koleżanka ma padaczkę i do tego cukrzycę insulinozależną i jej ciąze prowadziła położna do 24 tygodnia kiedy sie okazało sie ze musi leżeć w szpitalu
Chocja już nie wiem jak to w anglii jest bo moja koleżanka ma padaczkę i do tego cukrzycę insulinozależną i jej ciąze prowadziła położna do 24 tygodnia kiedy sie okazało sie ze musi leżeć w szpitalu
reklama
panna.nikt
Anisen, ja sobie trochę wizyty wyznaczam sama co dwa tygodnie NFZ i co dwa LuxMed. Ale od 20 tyg. Będzie NFZ co dwa tyg i usg ze względu na domniemane ryzyko konfliktu serologicznego.