reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny u mnie z tymi 12 cm to mysle to jest razem z nogami, bo pamietam ona tak chaotycznie zmierzyla to zjawisko co bylo w moim brzuchu. Albo wymiarow na zdjeciu wogole nie ma.a te 12 cm to cos innego.
nie moze byc mowy o jakis wielkich anomaliach bo maszyna przesunela termin z 24 na 22 stycznia, a gdyby bylo cos nie tak z rozmiarami, to roznica w terminie bylaby ogromna.
tak czy inaczej, zamowie wizyte prywatna, bo dzis to wiedzialam, ze niczego sie nie dowiem:shocked2:

Grudnioweczka trzymam kciuki!!!

Fifka - ty to chyba grudniówką będziesz? Leci ci ten suwaczek do przodu mocno :-D u mnie z USG wychodziło wczoraj 12,2tc. i termin pod koniec stycznia :-p a w pierwszej ciąży wychodził mi termin 6.01 z USG i urodziłam w grudniu - na szczęście po świętach, więc jeszcze krokiety, pierogi z grzybami i inne smakołyki wsuwałam bez problemu:-D:tak:

kciuki za dzisiejsze wizyty!

Mi normalnie kamień z serca, że dzidziuś zdrowy - jakoś dziś tryskam energią, bo wczoraj od tego stresu to wypluta byłam :)

dziewczynki, zobaczcie czy wszystkie wizyty powpisywałam w tabelkę, bo nie ukrywam że trochę do tyłu jestem :p
I w końcu wyjdzie na to, że połowa styczniówek będzie grudniówkami :p
nie ładnie panienki, nie ładnie :p
w październikówkach 2012 chyba z połowa dziewczyn we wrześniu urodziła. ja się zmieściłam już w październiku bo 4 urodziłam ;)

kochane, nie pamiętam kto wizytował ale gratuluję udanych wizytek
i trzymam &&& za grudnióweczkę :)

Hehe ja termin z pierwszych USG i OM mam na 3 stycznia... a z ostatniego USG na 26 grudnia więc w sumie wszystko się okaże... :tak: A czy pierwsza to nie ma reguły bo ktoś może urodzić w 37 tygodniu a ja na przykład w 40 i wtedy pierwsza nie będę :-D Ale coś przeczuwam ze chyba święta będą napięte...

A co ciekawe... jak urodzę w grudniu to miedzy moimi dziećmi będzie rok różnicy rocznikowo :-D a jak w styczniu to równe dwa lata! Śmieszne to..

reklama
A co ciekawe... jak urodzę w grudniu to miedzy moimi dziećmi będzie rok różnicy rocznikowo :-D a jak w styczniu to równe dwa lata! Śmieszne to..
to jesteśmy w takiej samej sytuacji ;)
mi się też przesuwa termin ale już nie zmieniam. teraz mam chyba na 16 stycznia. zapytała mojego gina to na kiedy ja w końcu mam ten termin porodu. on powiedział, że zawsze trzymamy się terminu z om. to teraz zgłupiałam

Do góry