reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dona - a wiesz co do tego ma waga???bo wiek to rozumiem, tak jak u mnie podeszły:)

Justynaj - a moze Twe dziecię mierzone było z nogami wyprostowanymi? w tym czasie rzadko, które dziecię prostuje i dlatego wymiary podaje się do pupiny tylko

reklama
Agagsm - gratuluje dzidziusia zdrowego super wieści:-D

Czyli na dalsze płcie czekamy na dalsze badania nie jestem sama :)

Gratuluje samych dobrych wieści:)
Justynaj rzeczywiście maluch bardzo duży :)

U mnie z dzidzią wszystko ok, ma 11,3 cm, Pan bardzo dokładnie robił USG, wszystko omawiał. Niestety nie udało się sprawdzić płci, więc czeka mnie jeszcze parę tygodni niewiedzy.

Niestety zrobił się kolejny krwiak :( Nie wiem już co robić, czy chodzić, czy leżeć, do lekarza idę dopiero za dwa tygodnie.

Wszystkim wizytującym dziś serdecznie gratuluje dobrych wieści i udanych wizyt!:)

Milusia- a to konował nie lekarz z tej baby! Co za podejście ,masakra!!!

U nas w miescinie mamy takiego jednego "specjaliste" . Ze nic tylko omijać na kilometr. Raz jak zszył moją koleżankę, to po tygodniu kladli ją na oddział, usypiali, cieli krocze od nowa i "reperowali" robote tamtego:szok: Natanielem miałam fuksa, bo moj prowadzący był ordynatorem wiec nigdy z tamtym nie miałam przyjemności mam nadzieje,ze teraz tez nie bedzie go przy moim rozwiązaniu. A taki przyjemny jak Milusia ta "Twoja pani dr"

Justynaj gratuluję udanej wizyty!!!I bardzo się cieszę że i te testy tak dobrze powychodziły... teraz powinnaś być spokojniejsza...

Agagsm
tobie również serdecznie gratuluję!!:-D a mąż to niezły agent!! Hahaha!

Inomama Dona
może mieć w sumie...moj mały ma 12 cm i waży 150g (Czyli praktycznie odpowiada 17 tygodniowi bo termin o tydzień do przodu mi się przesunął...) ale tak patrząc na suwaczek Justy to pewnie ta wartość to obwód główki albo brzuszka skoro termin ma na 22 stycznia :-)

Oliwia gratuluję wizyty i strasznie mi przykro z powodu krwiaka... :-(

dzieciątko zwiercone jak matka jego :-D 10 cm ma mój wielki człowiek :happy2: na zdjęciu na łokciu podparte jak jakiś model ... co za artysta rośnie najpierw wystawiona noga teraz poza jak z żurnala :cool2: jedno jest pewne nie krępuje go blask fleszy :rolleyes: jeszcze nie widać co tak .... w ogóle to wydaje mi się, że mój lekarz szybko mi nie powie... bo ja go pytam, a on się ze mnie tylko śmieje..... ale najważniejsze, że wszystko oki na koniec powiedział "wszystko jest tak bardzo ok, że jestem bardzo zadowolony" :szok: normalnie jakby był ojcem ... hehehhe

cieszę się, że i u Was dziewczynki wizyty pozytywne :tak:

reklama
Do góry