reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Heh... po prostu wiem... dwa lata starań robi swoje.. znam swoje ciało i zawsze badałam szyjkę obserwując cykle. Wiem jak szyjka wygląda jak jest twarda i długa... a tu się przestraszyłam bo był tylko miekki prawie nie wyczuwalny flaczek... :-( Ja się w ciąży nie badam bo wiem że się nie powinno... to był w sumie pierwszy raz... bo miałam po prostu złe przeczucia i się nie myliłam, ;
vinga89
mamusia syneczków
Fifka, trzymam kciuki Kochana żeby było wszystko dobrze. dobrze że sama siebie znasz na tyle dobrze, że zareagowałaś na coś takiego. ja zaczęłam szyjkę badać jak się staraliśmy o drugie bobo, bo każdy powtarzał że przed pierwszą ciążą nie można badać szyjki. teraz w ciąży nie mam odwagi zbadać.
mnie tylko jedna kwestia teraz zastanawia, jak sama badam szyjkę to absolutnie nic nie boli,a jak gin to robi to człowiek zwija się z bólu.
mnie tylko jedna kwestia teraz zastanawia, jak sama badam szyjkę to absolutnie nic nie boli,a jak gin to robi to człowiek zwija się z bólu.
Anisen
kochamy Cię mocno
Fifka dobrze że znasz tak swoje ciało i zareagowałaś. Ja w pierwszej ciązy nie znałam zupełnie i było jak było.
persar czy szew?
Kurcze mi po pierwszej ciązy co wizyta sprawdza szyjkę na USG . ostatni tekst ; nie skraca sie ale nie mamy co sie jeszcze cieszyć i wariować. Proszę to traktować jako ciązę ryzyka.
Widzisz mi sie nie skraca a on dmucha i chucha żeby tylko nic nie było. Nawet na 3 tygodnie wróciliśmy do luteiny jak mu powiedziałam ze ze dwa razy mnie brzuch ciągnąl.
persar czy szew?
Kurcze mi po pierwszej ciązy co wizyta sprawdza szyjkę na USG . ostatni tekst ; nie skraca sie ale nie mamy co sie jeszcze cieszyć i wariować. Proszę to traktować jako ciązę ryzyka.
Widzisz mi sie nie skraca a on dmucha i chucha żeby tylko nic nie było. Nawet na 3 tygodnie wróciliśmy do luteiny jak mu powiedziałam ze ze dwa razy mnie brzuch ciągnąl.
Anisen
kochamy Cię mocno
Ikasia to super.
I tak czytając Wasze, doświadczonych koleżanke, wpisy i czuję się głupia...
A ja się zastanawiałam co ta moja ginka tak się zachwycała, że mam piękną i długą szyjkę... myślałam sobie "no normalnie baba zwariowała". A teraz już wiem czemu...
Fifka, trzymam kciuki &&&&
A ja się zastanawiałam co ta moja ginka tak się zachwycała, że mam piękną i długą szyjkę... myślałam sobie "no normalnie baba zwariowała". A teraz już wiem czemu...
Fifka, trzymam kciuki &&&&
reklama