reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
trzymajcie za nas , my dzis o 17 gin z usg genetycznym. Jeszcze tylko muszę powalczyć z mężem bo on głupek chce jechać już o 12 do Krakowa do mamusi a ja wole nie bo mi tak ciśnienie podniesie ze na pewno teraz mi w kosmos pojedzie :( Na razie robie dywersje, gotuje obiad dla dzieci i ... nie mam zamiaru szykować im ubrań na drogę. A że on nawet nie iwe gdzie co w szafach jest to sam ich nie ubierze. jakieś 2 godziny opóźnienia planuje ;) wiec będzie prosto do lekarza ;) Jak nie siła to sposobem

reklama
Anisen- kciuki mocno zacisniete &&&&&&
za pozostale dziewczyny oczywiscie rowniez!!!! Czekamy na wiesci!

Vinga mozesz wpisac mnie na 02.09 na usg polowkowe? dzieki :)
Bede jeszcze miala wizyte kontrolna gdzies w sierpniu ale to po urlopie wiec nie znam jeszcze daty...

Katherine to chyba za wczesnie na plec...na tym etapie dziewczynki I chlopcy wygladają tak samo...

Ja mam wizytę w 15tygodniu..myslicie ze cos juz będzie widac wtedy??

Katherinne gratuluje zatem chłopca! Mi w 11t2d stwierdziła ginka chłopca i nie wiem do konca jak sie do tego odnieść:)

Za dzisiejsze dziewczyny wizytujące zaciskam mozno kciukaski:):):)

reklama
Do góry