reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Aldonta ja miałam KTG robione raz, ale tylko dlatego, że byłam w szpitalu. Teraz z tego co mówiła gin mam ostatnią wizytę 29 kwietnia, a potem tylko na KTG do szpitala, a jak często to pewnie się okaże potem ;-)
Aldonta ja miałam KTG robione raz, ale tylko dlatego, że byłam w szpitalu. Teraz z tego co mówiła gin mam ostatnią wizytę 29 kwietnia, a potem tylko na KTG do szpitala, a jak często to pewnie się okaże potem ;-)
estragon i anuszek ładnie to teraz tylko odliczać dni do wielkiego finału.
co do ktg to mój lekarz nic nie powiedział i pewnie jak nie wyląduje w szpitalu to mieć nie będę tak samo jak z wymazem muszę zadzwonić do laboratorium i spytać się czy on tak go robią i w jakiej jest cenie to może sama sobie go zrobię.
co do ktg to mój lekarz nic nie powiedział i pewnie jak nie wyląduje w szpitalu to mieć nie będę tak samo jak z wymazem muszę zadzwonić do laboratorium i spytać się czy on tak go robią i w jakiej jest cenie to może sama sobie go zrobię.
natalia_lila
Moja Mała też jest owinięta pępowiną, ale lekarz powiedział że nie ma się czym martwić, bo pępowina nie jest ciasno owinięta wokół szyi. Jadę dziś po wyniki morfologii i moczu- mam nadzieję że wyjdą trochę lepiej niż miesiąc temu.
agulam
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
Widzę że już coraz więcej z nas ma skurcze i inne dolegliwości:-(, a niektore z nas są już tak bliziutko...finału
Afiliacja fajnie że już w domciu,a bałaganem się nie przejmuj,dbaj o siebie:-)
JustMe5 ja ten wymaz miałam pobierany właśnie z pochwy,a ty skąd?
estragon mój lekarz odnośnie pępowiny powiedział to samo co twój,nie ma co się wcześniej stresować
Widzę że już coraz więcej z nas ma skurcze i inne dolegliwości:-(, a niektore z nas są już tak bliziutko...finału
Afiliacja fajnie że już w domciu,a bałaganem się nie przejmuj,dbaj o siebie:-)
JustMe5 ja ten wymaz miałam pobierany właśnie z pochwy,a ty skąd?
estragon mój lekarz odnośnie pępowiny powiedział to samo co twój,nie ma co się wcześniej stresować
natalia_lila
O kurcze agulam, ale to nie jest zóltaczka?
magda102
Nic się nie martwcie o pępowinę. Jak już gdzieś pisałam u mnie nic normalnie nie przebiega, zawsze albo jakieś jaja albo jakieś "cudo".
Pępowina ma zazwyczaj 50-80cm długości. Kamil urodził się to był tak poplątany, że hej. Nawet w książeczce zdrowia ma wpisane, że był owinięty wokół szyi i barków. Normalnie szelki miał
Ale miał się w co owinąć bo pępowina mierzyła UWAGA: 2m
To był hicior na oddziale położniczym..... lekarze nie mogli wyjść z podziwu, w sumie jak to usłyszałam to ja też
Urodził się zdrowy bez komplikacji. Tylko dłużej trzeba było go rozplątywać niż inne dzieciaczki
Pępowina ma zazwyczaj 50-80cm długości. Kamil urodził się to był tak poplątany, że hej. Nawet w książeczce zdrowia ma wpisane, że był owinięty wokół szyi i barków. Normalnie szelki miał
Ale miał się w co owinąć bo pępowina mierzyła UWAGA: 2m
To był hicior na oddziale położniczym..... lekarze nie mogli wyjść z podziwu, w sumie jak to usłyszałam to ja też
Urodził się zdrowy bez komplikacji. Tylko dłużej trzeba było go rozplątywać niż inne dzieciaczki
Aha zapomniałam zapytać,czy któraś z was ma hbs dodatni? mi taki wyszedł
Może to coś wyjaśni więcej:
Dodatni Hbs - ginekolog radzi
reklama
N
nataliak
Gość
no zdecydowanie dodatni wynik hbs wymaga pilnej konsultacji z lekarzem bo oznacza to zakazenie hbv...