reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

jestem, dopiero teraz bo u teściowej byłam i w ikei.
no więc: przez ostatni tydzień nic się nie zmieniło :crazy:szyjka nadal 1,5 cm, rozwarcia brak, mały ma przyjętą pozycję do porodu główka tak nisko, że jak mi usg robił, to po pipce mi jeździł tą głowicą :laugh2:
no i kazał się duuuużo seksić, dużo chodzić, sprzątać i cokolwiek..
mówi, że jak się nie ruszy do następnego tygodnia, to w piątek mam przyjechać do szpitala, to coś podziałamy :tak::-)
no a dziś tak mi wygmerał, aż plamię, ale powiedział, żebym się nie zdziwiła, więc luzik, zresztą tigra też tak miała ostatnio..
a teraz uwaga zgadnijcie ile Tomek waży :-)
2750 :rofl2::happy:

reklama
Trzymam się, trzymam. Choć dziś w sklepie to myślałam, że chyba zaczynam rodzić:szok: Z przerażeniem w oczach mijałam kolejne regały by dostać się do kasy, a potem szybciutko do samochodu. Och tak mi młoda wlazła na szyjkę, myślałam, że normalnie zwariuję z bólu :baffled::baffled::baffled:
No, ale jest ok. A trzymać się muszę, kurde nie mam czasu na rodzenie bo kończymy z tapetowaniem :-p

Laski też się trzymajcie ;)
Rany Magda dziś miałam to samo, myślałam że zwariuję i normalnie patrzyłam czy mi między nogami nie wylatuje:szok:

jestem, dopiero teraz bo u teściowej byłam i w ikei.
no więc: przez ostatni tydzień nic się nie zmieniło :crazy:szyjka nadal 1,5 cm, rozwarcia brak, mały ma przyjętą pozycję do porodu główka tak nisko, że jak mi usg robił, to po pipce mi jeździł tą głowicą :laugh2:
no i kazał się duuuużo seksić, dużo chodzić, sprzątać i cokolwiek..
mówi, że jak się nie ruszy do następnego tygodnia, to w piątek mam przyjechać do szpitala, to coś podziałamy :tak::-)
no a dziś tak mi wygmerał, aż plamię, ale powiedział, żebym się nie zdziwiła, więc luzik, zresztą tigra też tak miała ostatnio..
a teraz uwaga zgadnijcie ile Tomek waży :-)
2750 :rofl2::happy:

Aga waga Tomka super:-) ciekawe jak u mnie?
A pamiętasz tak w okolicach 32-33tyg ile ważył?

reklama
Aga a ja juz myslałam że będziesz się na porodówke wybierała... a tu narazie luzik...
ale Tomciu podrósł ładnie....
wyganiasz mnie na porodówkę? :-D:-D
Aga waga Tomka super:-) ciekawe jak u mnie?
A pamiętasz tak w okolicach 32-33tyg ile ważył?
dokładnie nie pamiętam, ale cos poniżej 2 kg, bo on zawsze malutki był
a czemu o 32 t.c pytasz?? wtedy miałaś ostatnie usg?

Do góry