Bali maleństwo rzeczywiście nie takie znów malutkie rośnie zdrowo ! moja w 36tyg ważyła 2400g
Mój miał tyle trzy tygodnie temu! Ahh. Będzie klopsik Ale od początku się nastawiałam na pączusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bali maleństwo rzeczywiście nie takie znów malutkie rośnie zdrowo ! moja w 36tyg ważyła 2400g
coś między 5 a 10 majaBali a masz juz jakis konkretny termin? dla mnie jedyny plus cc to właśnie znajomość daty urodzin...
Majowa mama, my wszystkie pewnie już tak mamy. Co raz bliżej i co raz niepewniej. Trzymaj się Kochana Nie jesteś sama na szczęście, każda z nas jakoś wyda na świat swoje Maleństwo ;-):-)
Hej, Aga a juz myślałam że zostawili cię w szpitalu... czyżbyś planowała jednak byc pierwsza? no cóż poczekam....
chociaz mi lekarz też poprzednio mówił że juz się nie zobaczymy na wizycie a jeszcze dwie co dwa tygodnie zaliczyłam....
właśnie Tiger a ja miałam robione tylko na początku wyszło ujemne i teraz jak byłam na wizycie to już mi lekarz nie zlecił tego i tak się zastanawiam czy mam sobie sama to zrobić.