reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

a ja mam w koncu bardzo dobry wynik moczu dzwonila do mnie mama że wszystko podobno jest oki i w koncu nie mam tych szczawianów wapnia więc wygląda na to że moja nerka zaczęła dobrez pracować i już bedzie oki prawda...??

reklama
Agate widzisz jak działa szpital na dzieciątka, to gratki dla Maluszka ze eis ożywił i pewnie Ty też lepiej się z tym czujesz.
katagorka to fajnie ze wyniki są dobre i na pewno już będzie dobrze.

Katagorka, bedzie dobrze napewno.

Fornetka, prawda ulzylo mi, bo wczoraj przed usg, to mnie wystraszyli, ale usg juz mnie uspokoilo. A jeszcze bardziej dzisiejszy monitoring i ruchy.

Katagorka, bedzie dobrze napewno.

Fornetka, prawda ulzylo mi, bo wczoraj przed usg, to mnie wystraszyli, ale usg juz mnie uspokoilo. A jeszcze bardziej dzisiejszy monitoring i ruchy.

kurcze widzisz a mi nic nie mowili o tych ruchach, że takie ważne... zwłaszcza w cukrzycy... a może cosik wspominali?? a ja durnowata nie zrozumiałam?? ech.. ale i tak moja mała nie daje o sobie zapomnieć... zwłaszcza sobie upodobała po prawej stronie wypychanie pupci... a to już bolesne, bo ja na tyle skóry nie mam....
Ja wczoraj u diabetologa byłam.. niby fajne wyniki, poza weekendem, gdzie czułam się fatalnie i dużo leżałam.. to i cukry cały czas powyżej normy....

Katagorka: musi być dobrze...!!!!

Powiedzcie mi czy do tej pory robicie z badań jedynie podstawowe ....morfologie i mocz? czy np musiałyscie robic hbs czy wr itp itd .............. pod koniec ciazy wiem że trzeba je mieć ale oczywiście mój lekarz cisza, dzis go zapytam......pewnie znowu powie ze nie trzeba a przy porodzie na jakims zakażnym wyladuje bo badań nie bedzie,,,,,wkurzam sie bo robiłam wczoraj i mogłam zrobić hbs i wr

reklama
Do góry