Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
estragon, a jesli wyjdzie dodatnio to leczy sie to w ciazy?
Też idę na wizytę (ostatnią ) 29 kwietnia ;-). Potem tylko do szpitala na KTGlekarz kazal przyjsc na kolejne USG za 3 tyg czyli ide 29 kwietnia
Jak ja dzwoniłam to mi powiedziała babka, że codziennie robią..asieek dzieki, wlasnie tam dzwonilam, ale w piatki nie robią a ja w sobotę wyjeżdżam z KRK wiec zrobię jutro w Diagnostyce
jeszcze muszę zapytac o układ krzepnięcia, bo podobno jest wymagany do znieczulenia
Estragon a gdzie Ty rodzisz? bo przyznaje już sie pogubiłamasieek ja mam do przyjęcia miec:
mocz, morfologia, hbs, grupa krwi, paciorkowiec, opis z usg
dodatkowo:
zaświadczenie od endokrynologa w sprawie tarczycy i zaświadczenie od diabetologa w sprawie cukrzycy i do zzo- elektrolity i krzepliwośc