Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki!!!ide jutro na badania w kierunku cholestazy...
w nocy mnie strasznie dlonie swedzialy, nie mialam do tej pory takich problemow ze skora wiec sie troche przestraszylam. zadzwonilam do przychodni i kazali przyjechac jutro rano na pobranie krwi... trzymajcie kciuki...
no jak nic nie widać.. jest buzia, nosek i oczka ;-)Wstawiam zdjęcie mojej Kruszynki Czy wg Was też nic nie widać na tym zdjęciu??? Bo u mnie w domu to mówią że oni nic tu nie widza a ja jak nic widzę twarzyczkę
Ja po usg..
Maluszek waży 1670g .Martwi mnie ta waga bo to malutko choć lekarz powiedział że źle nie jest..
Co oznacza BPD, znaczy wiem że wymiar dwuciemieniowy ale niewiele mi to mówi i co tzn jak u mnie jest ponad tydz do przodu??A obwod brzuszka mam ponad 2 tygodnie do tyłu:---(
BPD 33w2d
HC 32w3d
AC 29w2d
FL 33w0d
Zdołowałam się:-(