Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz ja też czasem mam takie mysli....Ale chyba lepiej nad nimi panować, bo jak Ty jesteś niespokojna to na maluszka też to działa. A co do tego że nie jest ruchliwe to nic nie znaczy...moja koleżanka powiedziała mi że nie czuła dziecka przez całą ciąze w ciagu dnia....tylko wieczorami dał o sobie znać ale bardzo delikatnie....:-) Teraz ma juz 4 miesiące, jest zdrowiutki i bardzo spokojny....:-):-) Więc nie martw sie na zapas....:-)Wiecie co? Mam problem....
z głową....
a raczej tym, co w niej siedzi...
Mam ostatnio schizę, że dzieciątko jest chore, że ma jakąś wadę, i w ogóle coś z nim nie tak. Mimo badań prenatalnych, które nie wykazały żadnego odchyłu. Nie mogę o tym rozmawiać z P. bo od razu się na mnie wkurza i mimo że nie jest przesądny mówi, że takim gadaniem mogę wykrakać. Nie wiem, jak sobie z tym radzić. I na dodatek to moje bobo takie nieruchliwe w tym brzuchu...:--
-
-(
Fajnie ci, bedziesz sobie mogla mala na 4d poogladac i filmik na pamiatke dostaniesz. Milego podgladania.![]()
ponad miesiac temu? to niedawno przeciez ja ostanio bylam na USG 2 misiace temuJa dziś natomiast nareszcie mam usg! :-) Idziemy na to 4D z nagraniem, muszę najeść się słodyczy wcześniej żeby bobas mi się ruszał trochę a nie spał ;-) Wreszcie się dowiem ile waży i mierzy bo ostatni raz na usg byłam ponad miesiąc temu:-(
ponad miesiac temu? to niedawno przeciez ja ostanio bylam na USG 2 misiace temu
Wiecie co? Mam problem....
z głową....
a raczej tym, co w niej siedzi...
Mam ostatnio schizę, że dzieciątko jest chore, że ma jakąś wadę, i w ogóle coś z nim nie tak. Mimo badań prenatalnych, które nie wykazały żadnego odchyłu. Nie mogę o tym rozmawiać z P. bo od razu się na mnie wkurza i mimo że nie jest przesądny mówi, że takim gadaniem mogę wykrakać. Nie wiem, jak sobie z tym radzić. I na dodatek to moje bobo takie nieruchliwe w tym brzuchu...:--
-
-(
Nie wytrzymałabym aż 2 miesięcy, dla mnie ten miesiąc to już wieczność. Dlatego idziemy dodatkowo, poza tym chcę mieć taką pamiątkę jak ten filmik 4D tym bardziej że nie płacimy dużo, jedynie 100zł![]()
W Warszawie???? Gdzie tak tanio robią ????