reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt zdrowych i dużych dzieciaczków!!!
Martyna to naprawde długą masz szyjkę moja tylko 25mm...
Odpoczywaj teraz dużo żeby chłopaki jak najdłuzżej były w brzuszku:)

reklama
Dziewczyny, gratuluję dobrych wyników!:-)
Ja też już po wizycie, junior waży 1500g i nadal jest chłopakiem:-) Doktor pokazywał każdy element genitaliów, więc wątpliwości brak;-) Mi przez ten miesiąc wskoczyły 3 kg:szok:, więc mam w sumie +6. Dr próbował zrobić zdjęcie buźki na 3D, ale mały tak się zasłaniał, że nie było szans. Kolejną wizytę mam za 2 tyg- 8 marca i duże USG. A później co 2 tyg wizyty kontrolne.

Dziękujemy:-)
Mój dr ma taki system, że na każdej "zwykłej" wizycie "podgląda" malucha, czy wszystko OK. A za 2 tyg mam mieć to ostatnie "duże" USG przed porodem.

Wiecie co? Mam problem....
z głową....
a raczej tym, co w niej siedzi...
Mam ostatnio schizę, że dzieciątko jest chore, że ma jakąś wadę, i w ogóle coś z nim nie tak. Mimo badań prenatalnych, które nie wykazały żadnego odchyłu. Nie mogę o tym rozmawiać z P. bo od razu się na mnie wkurza i mimo że nie jest przesądny mówi, że takim gadaniem mogę wykrakać. Nie wiem, jak sobie z tym radzić. I na dodatek to moje bobo takie nieruchliwe w tym brzuchu...:-:)-:)-:)-(

Ale czemu się nakręcasz? Nie napiszę Ci że na pewno urodzi się zdrowe, bo nikt tego nie wie, dopóki się nie urodzi. Myśle że każda z nas ma takie obawy, ale przecież nawet jeżeli (odpukać) dziecko jest chore to tego nie zmienisz, jest na cokolwiek za poźno. Więc myśle że nie ma co sie nakręcać, myśleć, gadać o tym. Każde dziecko trzeba kochać.

reklama
Ja dziś natomiast nareszcie mam usg! :-) Idziemy na to 4D z nagraniem, muszę najeść się słodyczy wcześniej żeby bobas mi się ruszał trochę a nie spał ;-) Wreszcie się dowiem ile waży i mierzy bo ostatni raz na usg byłam ponad miesiąc temu:szok::-(

Do góry