Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja szyjka miała 1,5 cm, tydzień temu była prawie 2 razy dłuższa. No kurde, taka zmiana w tak krotkim czasie? naprawdę nie pojmuję
Malinaa jakie leki Ci przepisali ? I dlaczego nikt nie zaproponował Ci pessaru ? Moja szyjka nie była taka krótka jak Twoja i prawdopodobnie będę miała go założonego 2 marca (bardziej ze względu na niskie ułożenie dziecka).Oczywiscie jeśli będzie coś się działo,to wczesniej.
Malina ja też miałam mieć zakładany ten paseer ale lekarz powiedział że poczekamy do następnej wizyty i na następnej wizycie okazało się jednak że nie trzeba więc może i u ciebie sytuacja się poprawi do następnej wizyty!!!trzymam kciuki!!!Hej Dziewczyny,
Krewetka i Julita - nie bagatelizujcie proszę problemów z brzuszkiem, nie warto narażać siebie i dzidziusa na stresy i branie niefajnych prochów.
Dziękuję WAM wszyskim za ciepłe słowa :-)
Ja leżę i leżę i chyba zwariuję. Od poniedziałku miałam zacząć aplikację ale d..pa blada z tego wyjdzie..Muszę zadzwonić, ze muszę to jednak przełożyć o tydzień. Lekarz stwierdził, że po tygodniu powinno być lepiej i wrócę do normalnego życia. Oczywiście na razie zero seksu, zero ćwiczeń. No ale tydzień jakoś przezyję
Oczywiście na razie zero seksu, zero ćwiczeń. No ale tydzień jakoś przezyję
a powiedz jak się czujesz po tym Corrdefanie??? Bo on chyba jest na nadciśnienie również?Agnieszka, biorę Cordefan i Nospę 3 * dziennie
Na reakcję muszę jeszcze poczekać, godzine temu wzięłam pierwszą dawkę, Ale ponoć ten cordefan jest dużo lepiej tolerowany niż fenoteral, po którym są fatalne skutki uboczne w samopoczuciu
Julita - trzmam mocno kciukasy za twoją dzisiejszą wizytę, daj znac jak poszło