reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Dzięki Dziewczyny za wsparcie. Wierzę, że zaraz wszystko wróci do normy po lekach i opcji szpitalnej nie wykorzystam.
No ale dziwna sprawa, tydzień temu szyjka była ok, od tamtej pory jestem przeciez na zwolnieniu, czyli wypoczywam, NIe rozumiem o co kaman...

reklama
Ja po wizycie, i mam doła... szyjka skrócona, skurcze się niefajne zaczeły. Lekarz kazał leżeć i dostałam prochy. A jak nie pomoga, do szpitala ;-(
Jakby tego było mało, wracając od lekarza wywinęłam orła na sniegu i potłukłam łokiec i nadgarstek - brzuszek nie ucierpiał ale Tośka chyba się wystraszyła.

A tek się cieszyałm, że w tej ciąży tak dobrze sie czuję, żadnych dolegliwości, a tu oczywiście d..pa!!!
Malina teraz musisz dużo odpoczywac,dbać o siebie a na pewno unikniesz wcześniejszego pobytu w szpitalu!!Trzymam kciuki za Was:tak:...A jaką masz długośc szyjki?...ja na ostatniej wizycie miałam 28mm i lekarz powiedział że jest dobrze...więc nie wiem co sądzić bo dziewczyny piszą że mają ponad 3cm...ale staram się myśleć pozytywnie tak i Ty też myśl tylko pozytywnie!!!

Moja szyjka miała 1,5 cm, tydzień temu była prawie 2 razy dłuższa. No kurde, taka zmiana w tak krotkim czasie? naprawdę nie pojmuję

Moja szyjka miała 1,5 cm, tydzień temu była prawie 2 razy dłuższa. No kurde, taka zmiana w tak krotkim czasie? naprawdę nie pojmuję
Hmm...może do następnej wizyty się unormuje,tylko teraz duuuuuużo odpoczywaj,zresztą pogoda nie zachęca do spacerów to nic nie tracisz!!!

Dziękuję Dziewczyny za gratulacje :-D

Jeszcze raz gratuluje coreczki! Czy coreczek???Madziamadzia, u ciebie to nie sa blizniaczki jednojajowe? Patrzac na twoj suwaczek i cos mi swita, tylko nie jestem pewna czy dobrze... No i gratuluje dobrch wynikow z glukozy.
Córeczka będzie - jedna, chyba, że w następnej ciąży druga :-) A suwaczek ten drugi odlicza dni, które minęły od ślubu ;-)
Ruda gratuluję udanej wizyty :tak:
Malina leż i wypoczywaj jak najwięcej :tak: Będzie dobrze :tak:

malina bądź dobrej myśli, może ty tylko przejściowe i po lekach na pewno przejdzie :yes:

ja tez sie cieszyłam ze cała ciąza taka spokojna, a dzis cała noc nieprzespana, bół brzucha daje znać o sobie, masakra, ide sie połozyc:no:

reklama
ja tez sie cieszyłam ze cała ciąza taka spokojna, a dzis cała noc nieprzespana, bół brzucha daje znać o sobie, masakra, ide sie połozyc:no:
Kurcze mnie też dziś całą noc bolał brzuch...tak jak na okres i się wystraszyłam. Teraz jak wstałam jest dobrze,wziełam magnez i no-spe i zobaczymy.:-(
Ale po nospie coraz więccej zwracam żółcią :-:)no:niedobrze:no::no:

Do góry