reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

to sporawa byłaś :-)
ja maluszek przy Tobie 2750:-p i liczę, że mój synek, też taki będzie :-)

Ja po urodzeniu ważyłam 2470 co położna skwitowała tekstem do mojej mamy: Pani to napewno całą ciążę paliła...najśmieszniejsze było to że moja mama nigdy nie paliła, nawet jednego papierosa :p
Moja dzidzia mogłaby też ważyć tak max. 3 kg zawsze byłoby łatwiej urodzić ;) a dziewczyny jak to jest czy można sugerować się długością porodu własnej mamy? Podobno to jest jakiś wyznacznik ale nie wiem na ile to prawdziwa informacja...

reklama
Ja po urodzeniu ważyłam 2470 co położna skwitowała tekstem do mojej mamy: Pani to napewno całą ciążę paliła...najśmieszniejsze było to że moja mama nigdy nie paliła, nawet jednego papierosa :p
Moja dzidzia mogłaby też ważyć tak max. 3 kg zawsze byłoby łatwiej urodzić ;) a dziewczyny jak to jest czy można sugerować się długością porodu własnej mamy? Podobno to jest jakiś wyznacznik ale nie wiem na ile to prawdziwa informacja...
hmmm mysle ze w jakimś stopniu można.
moja mama była drobna, jak mnie rodziła i ja też.
z tym, ze mój ojciec jest niższy niż mój mąż hmm
ale cos w tym jest :)

hmmm mysle ze w jakimś stopniu można.
moja mama była drobna, jak mnie rodziła i ja też.
z tym, ze mój ojciec jest niższy niż mój mąż hmm
ale cos w tym jest :)

Byłoby pięknie gdyby mój poród był podobny do porodu mojej mamy...i mnie, i siostrę urodziła w niecałą godzinę, po prostu wystrzeliłyśmy jak się czasem śmieje :p

A ja muszę policzyć kiedy mam wizytę... na ostatniej gin przepisał mi Luteinę dowcipną na te moje skurcze macicy - sorki zapomniałam się pochwalić. 2 op. na miesiąc (2x1) więc jakoś na początku marca.
Kurcze zaraz fotkę mojej bździnki wrzucę, bo się ostatnio nie mogę ogarnąć.

Ja biorę od 2 tygodni żelazo dodatkowo, bo ostatnio na badaniach wyszło dramatycznie małe :( wczoraj robiłam badanie krwi ale poczekam do poniedziałku do wizyty u gina bo aż boję się dzwonić i pytać o wynik...choć oczywiście jestem dobrej myśli...

Oto poza mojej córci, foteczka zrobiona na wizycie 1 lutego.

Załączniki

• DSC00028.jpg
    DSC00028.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 34
ale fajnie zasłania rączkami buźkę.. z tego co zauważyłam to dzieci często tak robią na usg

reklama
Do góry