Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najwyżej dużego dzieciaczka będziesz miała:-)
oj, chyba ciut za wysoko..Mi glukoza wyszła 147 a po pół godziny skoczyła do 150. Podobno nie za dobrze..
to sporawa byłaś :-)Ja wazyłam 4700 i miałam cicha nadzieję, że moje dziecko będzie nieco mniejsze..
Witam.Ja też jestem dziś po wizycie:-) Wyniki się poprawiły:-) Nawet łożysko się podniosło:-):-):-) i idzie do góry,zagrożenie minęło:-) Tylko dzidzia jest bardzo nisko ułożona i naciska mi na szyjkę macicy,co grozi rozwarciem:-( Mam dużo leżeć i odpoczywać:-( Szyjka ma 3,7 cm,nie wiem,czy to dużo,czy mało...W każdym razie jak się nie poprawi sytuacja,to na następnej wizycie(2 marca) będę miała zakładany krążek.Płeć ponownie potwierdzona,na 100% dziewczynka,mam nawet zdjęcie narządów;-) i... rączki;-)
Fenoterol juz do końca mam brać.I...dalej zakaz seksu...,ale ja od października w celibacie,więc się przyzwyczaiłam;-)
a to już niedługomartyna222 najważniejsze, że z chłopakami jest wszystko dobrze i faktycznie piękna waga jak na bliźniaki:-)
a na to ciśnienie po prostu musisz uważać.
ja już nie mogę doczekać się swojej wizyty 11go
aj tam nie przesadzaj, może nie będzie aż tyle..Jak tak dalej będzie to przytyję z 30 kg
i ja i jaJa następną mam 1.03...