reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Agate - gratuluję dobrych wiesci..

licze we wtorek na takie same - ale po ostatnim usg - 4 tyg temu - bardzo sie niecierpliwię - no i denerwuje troszke....

reklama
awru a ja tam lubię patrzeć, niby wiem,że jest wszystko dobrze, bo mocno kopie, a jak to lekarz powiedział, czym mocniej kopie, tym jest mu lepiej :-D
ale jednak chcę go obejrzeć, zobaczyć, czy ma tam jeszcze sporo miejsca do fikania, posłuchać serducha, sprawdzić, czy płyny w normie

awru a ja tam lubię patrzeć, niby wiem,że jest wszystko dobrze, bo mocno kopie, a jak to lekarz powiedział, czym mocniej kopie, tym jest mu lepiej :-D
ale jednak chcę go obejrzeć, zobaczyć, czy ma tam jeszcze sporo miejsca do fikania, posłuchać serducha, sprawdzić, czy płyny w normie
jasne, każdy ma inne upodobania.. ja nie mówię, że nie ma ochoty go oglądać bo to oczywiście tak nie jest - po prostu nie mam takiego ciśnienia jak na początku ciąży.. a serduszka zawsze można posłuchać bez użycia usg ;-)

My po wizycie wszystko ok. glukoza idealna, mocz ok. dzidziuś super rosnie, 1,300 ważymy i jesteśmy troszkę więksi niż 27 tygodni:-)

Witam.Ja też jestem dziś po wizycie:-) Wyniki się poprawiły:-) Nawet łożysko się podniosło:-):-):-) i idzie do góry,zagrożenie minęło:-) Tylko dzidzia jest bardzo nisko ułożona i naciska mi na szyjkę macicy,co grozi rozwarciem:-( Mam dużo leżeć i odpoczywać:-( Szyjka ma 3,7 cm,nie wiem,czy to dużo,czy mało...:no:W każdym razie jak się nie poprawi sytuacja,to na następnej wizycie(2 marca) będę miała zakładany krążek.Płeć ponownie potwierdzona,na 100% dziewczynka,mam nawet zdjęcie narządów;-) i... rączki;-)
Fenoterol juz do końca mam brać.I...dalej zakaz seksu...:dry:,ale ja od października w celibacie,więc się przyzwyczaiłam;-)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt

Agate czyli jesteś prawie jak okaz zdrowia:-) gdyby nie cukier to ideał:-D

Bara no fakt że duże juz twoje maleństwo... a fotka?

Agnieszka napewno ulżyło ci z tym łożyskiem... a szyjka? moja ma od początku ciąży 3cm i mam nadzieję że taka pozostanie, mam nadzieję że krążek jednak nie będzie ci potrzebny... i nie martw się ja w celibacie od września więc odbijemy sobie później:-D:-D:-D

Z łozyskiem bardzo mi ulżyło :-)Już nawet tą ''przypadłość'' mam wykresloną z karty ciązy:tak: Co do krążka liczę na to,że może nie będzie potrzebny i dzidzia pójdzie trochę do góry.Mam spać cały czas z poduszka pod pupą:confused: Co do celibatu,to tak jak mówisz,później się odbije:-p:-D

reklama
dostałam skierowanie na glukozę 75g :dry: jak ja to przeżyję?? podwójne kłucie :wściekła/y: a jak mnie ktoś będzie chciał w palca dziobnąć nożykiem to uderzę (z takim pomiarem cukru też się spotkałam i prawie pobiłam tego lekarza za biurkiem)

Do góry