reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

to tak jak piszą dziewczyny na innym wątku pytanie "czy moge byc w ciąży?"... ale zanim sie zada takie pytanie warto zrobić test....
hahahh rozwalają mnie zawsze takie pytania. Zastanawiam się czy ktoś robi sobie żarty czy te dziewuchy są na prawdę tak głupie jak but:eek:

reklama
Dorzucam jeszcze jedno zdjęcie Maleństwa, z profilu:-):confused:
Widzicie "tam coś"???

Załączniki

• DSCF2175.jpg
    DSCF2175.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 46
iwi3 na jakimś innym Twoim foto wydawało mi się, ze siusiaka widać, ale niejestem pewna, ja to teraz wszędzie siusiaki widzę:-D:-D:-D

Alutka to mialas super wyniki, gratuluje. 88 przed wypiciem i po godzinie 111, ja to przed wypiciem mialam 108, czyli malo mniej niz ty po godzinie od wypicia, a po wypiciu po godzinie to 207.:szok:

Witam Dziewczyny:-)
Lenkaa* mam 3 krótkie filmiki 4d i 2 pliki (mvl i 3dh), których nie mogę otworzyć, ani znaleźć stosownego do tego programu.
Chyba, że lekarka nagrała tylko to krótkir 4d, ale jak mówiła, że nagrywa wszystko to myślałam, że ten 20 min filmik 3D też będzie do oglądnięcia, a tu ZONK:-(

Oto zdjecia fotek od gina, 22 tydzień:-) tc.
Jak lekarka zapytała czy chcemy znać płeć, mąż twardo i pierwszy powiedział, że nie, więc nie powiedziala.
A ja uparcie próbuję "coś"na tym drugim zdjęciu zobaczyc:-D
Jak narazie nic żadnych konkretów:no:

jak dla mnie tam jest siusiak ale wiesz moze mnie moje oko mylic

no juz doszlam do siebie i podejrzewam ze zaistniala sytuacja byla spowodowana brakiem sniadania , stresu i tego ze w poczekalni strasznie duszno bylo no i mam nadzieje ze nastepne podejscie skonczy sie juz wkonanym badaniem

ja robiąc badania nigdy nie widzę dokładnych wyników - są one dołączane do karty i info mam dopiero na wizycie bezpośrednio od gina.. ten mówi mi tylko, że wszystko ok i problem z głowy - nie ma zamartwiania się czy oby ten a ten wynik mieści się normie ;-)

Dzięki Dziewczynki:tak:
Mam nadzieje, że owe "coś" nie jest tylko pępowiną:confused:
Cały czas zawracam się do brzucha jako do niego,np "o kopać zaczął właśnie:-)"
W sumie grunt, żeby zdrowe było tylko:-)

reklama
z tymi wynikami badań to jest tak, że u mnie też obok mojego wyniku są podane zakresy, ale lekarz mi powiedział, żeby ich nie traktować bardzo serio, bo dla ciężarnych te normy są trochę inne
a Wasi lekarze coś o tym wspominali?

Do góry