katagorka20
Fanka BB :)
Komi to dobrze że maluch zdrowy !!! Cieszę sie z TOBA!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękować ale dietę mam, załamkabali-gratuluje synka:-)
Przede wszystkim GRATULUJĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM informacji o tym, kogo nosza pod serduszkiem!!!!
....ja co do glukozy dostałam zalecenie wykupienia 50g, wypicia tego w domu i pojechania po godzinie na badanie krwi........................?
hmm to jakoś dziwnie.. przecież przed wypiciem glukozy powinno być pobranie krwi.. a dopiero po godzinie następne....ja co do glukozy dostałam zalecenie wykupienia 50g, wypicia tego w domu i pojechania po godzinie na badanie krwi........................?
afiljacja nic do kitu. Kobieto nie denerwuj się bo jeszcze bardziej sobie zaszkodzisz. Skrócona szyjka jeszcze o niczym nie świadczy. Teraz po prostu odpoczywaj, leż jak najwięcej i nie martw się. I tak skoro gin stwierdziła, że kolejna wizyta za 3 tyg. to nic złego się nie dzieje ;-) Gdyby cokolwiek podejrzewała i jej się ta Twoja szyjka nie podobała musiałabyś biec na kontrolę za tydzień.a ja właśnie z wizyty wróciłam i lipa... :-( Szyjka skrócona - 1,5 cm Niby moja gin mówiła, że na razie nie wygląda to groźnie... Umówiła się ze mną za 3 tyg. na kontrolę. Mój M. mnie pociesza, że to dobry lekarz itd. i że nie ma się co martwić, ale same się pewnie domyślacie, że to nie takie proste.
Cholerka no! Od czego to? Od samego początku ciąży wszystko było ok.
Do kitu!
hmm to jakoś dziwnie.. przecież przed wypiciem glukozy powinno być pobranie krwi.. a dopiero po godzinie następne
Gratuluję dziewczyny poznanych płci.. i znowu parka - Agnieszka dziewczynka, Bali chłopak
komi super, że wszystko w porządku, teraz możesz być już spokojna.. a do kogo ostatecznie poszłaś na to usg?? i powiedz mi jeszcze czy jak byłaś u arciszewskich na 3D to nosiłaś swoją płytkę, żeby nagrać bejbiaka czy oni mieli na miejscu?? długo trwa takie badanie.. bo coś mi się tu nie podoba.. okazuje się, że oni umawiają pacjentki co 20 min - to nie za krótki czas, żeby zrobić dokładnie usg połówkowe czy prenatalne w 13tc??