reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Komi zważając na godzinę pewnie siedzisz teraz u gina z kołami u góry i wyeksponownym podwoziem, ale chcę żebyś wiedziała, że trzymam mocno kciukasy :-):-);-)
A tak gwoli ścisłości Kamil, Kamiś, Kamilek, Milek to najpiękniejsze imię jakie znam :-p
Bo tak się nazywa mój synek, a właściwie Kamil Adam bo z samej Wigilii :cool2:

reklama
ja wczoraj byłam na wizycie, i co, nie dostałam skierowania na obciążenie glukozą, na dodatek dostałam zwolnienie na 25 dni ( do 30.01 - sobota) tez dziwnie, jestem na siebie zła ze o to nie zapytałam lekarza, pokrzyżowało mi to wiele planów:wściekła/y:

Ja zapomniałam dziś wyniki odebrać, robiłam właśnie glukozę. Kupiłam proszek w aptece, pobrali mi krew, kazali godzinę czekać, rozpuścili tą glukozę i wypiłam, znów godzinę czekać i drugie pobranie krwi.

Dziewczyny gratuluję poznanych płci!:-):-):-)

yyy to po co to czekanie przed wypiciem glukozy? przeciez najpierw sie pobiera na czczo a potem od razu pije glukoze i po godzinie znowu pobranie, chyba ze 75g to jeszcze po dwoch.

Ja tez przylaczam sie do gratulacji:)
Ja jutro mam wizyte ciekawe jak bedzie jeszcze nie poznam co prawda plci bo ta wizyte mam dopiero 19stego jednak mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko dobrze bo jego ruchow cos malo czuje:-(

Ja w poniedziałek pójdę na to badanie z glukozą...tylko tak się teraz zastanawiam czy w przychodni w laboratorium to takie badanie wykonują???hmmm nie wiem

No właśnie nie mam pojęcia po co miałam czekać z tym wypiciem glukozy:confused2: Mogłabym tam siedzieć godzinę a przenudziłam się 2:sorry:
Jedyne co mi przyszło do głowy to to że musi być odstęp czasowy między pobraniami, żeby nie było jakiegoś błędu, ale tak naprawdę to diabli wiedzą po co:eek:
W przychodni mi to robili.

Witam dziewczyny.Jestem po wizycie i nie będę się dzisiaj wyłamywać. Jest dziewczynka !!!! Lekarz powiedział,że klejnocików nie ma i siusiaka też,a była tak rozkraczona,że sama wargi widziałam:-):-):-)
Dostałam fenoterol na skurcze i isoptin.Jeżeli chodzi o morfologię,to jeśli przez 3 tygodnie się poprawi,to transfuzja może być nieunikniona.Na razie mam przepisaną witaminę B12 w zastrzykach przez 3 tygodnie co drugi dzień.Kto miał kiedyś te zastrzyki wie co to za ból...,ale co tam.Cieszę się z drugiej córeczki:-):-):-)

reklama
Do góry