malina, awru, anusiak i pozostałe Kobitki dziękuję za gratulacje i słowa pocieszenia. Bo jak wiecie tajemnicą nie jest, że myślałam o synku, a nie o 3-ciej córeczce.
bali, jeszcze raz gratuluję synka, z pięknym przyrodzeniem. Oby tak dalej ;-)
A co do diety, to te 3 tyg szybko miną. Pomyśl, że wszystko dla synusia.
afiliacja, mam nadzieję, że będzie dobrze, a jakbyś miała jakieś wątpliwości i obawy, to idź jeszcze do jednego lekarza po opinię. Jesli możesz oczywiście sobie na to pozwolić. Ciężko tak leżeć i czekać, czy oby się jeszcze nie skróci i w jakim tempie. Dużo odpoczywaj
Jak ja 2 i pół tyg miałam USG, to lekarz zmierzył mi szyjkę na 39,5 mm, a przedwczoraj inny lekarz zmierzył ją na 48 mm. Są zatem jeszcze widełki błędu, bo chyba juz nie powinna rosnąć....
Pamiętaj też, że są teraz odpowiednie mechaniczne środki, by nic się nie stało.
Zawsze to jakieś pocieszenie. Mocno ściskam
komi, super, że wszystko dobrze z dzidzią.
bali, jeszcze raz gratuluję synka, z pięknym przyrodzeniem. Oby tak dalej ;-)
A co do diety, to te 3 tyg szybko miną. Pomyśl, że wszystko dla synusia.
afiliacja, mam nadzieję, że będzie dobrze, a jakbyś miała jakieś wątpliwości i obawy, to idź jeszcze do jednego lekarza po opinię. Jesli możesz oczywiście sobie na to pozwolić. Ciężko tak leżeć i czekać, czy oby się jeszcze nie skróci i w jakim tempie. Dużo odpoczywaj
Jak ja 2 i pół tyg miałam USG, to lekarz zmierzył mi szyjkę na 39,5 mm, a przedwczoraj inny lekarz zmierzył ją na 48 mm. Są zatem jeszcze widełki błędu, bo chyba juz nie powinna rosnąć....
Pamiętaj też, że są teraz odpowiednie mechaniczne środki, by nic się nie stało.
Zawsze to jakieś pocieszenie. Mocno ściskam
komi, super, że wszystko dobrze z dzidzią.