reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Dziekuje Nikita84.

Bede musiala zmykac, jak odbiore swojego laptopa, to wroce. Tesknie troche za BB. To jak nalog czytac Was kobietki. ;-):tak::-)
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszle mamusie.

reklama
Afiliacja trzymaj się, i dużo odpoczywaj, to najlepsze co możesz zrobić i jak radzi Nikita czytaj lekkie książki, żeby nie myśleć za dużo.Na pewno wszystko będzie dobrze. Mówię ci to jakem Oleśka:tak::tak:

Giov gratulacje. Nie ma to jak spełnianie marzeń.:-D:-D:-D

Oleśka1977, Iwi3 dziekuje Wam.

Gratuluje wszystkim mamusiom ktore znaja juz plec swoich dzieciatek i zycze pomyslnosci, tym mamusiom ktore marza o konkretnej plci, a jeszcze nie wiedza.
Milego wieczorku dla wszystkich. Dobranoc.Ja uciekam.

Witajcie,wróciłam od dentysty...nawet nie było tak tragicznie,doktorrka dała mi zastrzyk bo inaczej nie wytrzymałabym z bólu...
Pocieszyła mnie tym że ten ząb co myślałam że nadaje się do wyrwania jednak da się zaleczyć,tak więc zaleczyła mi dzisiaj dwa zęby,tego co mnie w sylwestra strasznie bolał.

Agate- wcześniej miałam zalecone przez lekarza żebym kontrolowała sobie poziom cukru we krwi, nie wiem może podejrzewał cukrzycę albo chciał ją wykluczyć( ale nie byłam wtedy w ciąży - to moje pierwsze dzieciątko:-)).
Jak się okazało po badaniach to nie była jednak cukrzyca...obym teraz tez jej nie miała...a tobie życzę żebyś jakos się trzymała,słyszałam właśnie że ruch przy tej chorobie jest bardzo wskazany no i dieta...a niestety z siłami jest ciężko.
Ale pamiętaj że robisz to dla syneczka:-).

Acha, napewno nie bedziesz jej miala, to dosc rzadkie schorzenie dotyka tylko od 2 do 5% ciaz. A ja powoli przyzwyczajam sie do diety, mam nadzieje, ze bedzie skuteczna i obejdzie sie bez insuliny.

reklama
U mnie już lepiej, w głowie poukładane :-) Naprawdę bardzo Wam wszystkim dziękuję Aga0411, Magda102, Tiger, Chrupcia, Nikita84, Oleśka, Iwi3. Takie słowa otuchy są bardzo pomocne jak człowiek musi się wygadać. :-)
Plan jest taki że:
1. oszczędzam się
2. nie myślę o tym
3. umawiam się jeszcze w tym tygodniu na wizytę, żeby mieć spokojną głowę
4. no i w celibacie trochę pożyć trzeba, bo chyba bym umarła ze stresu :-p (intymny szczegół mojego życia) - nie wiem czy wolno w tym przypadku, a lekarz nic nie mówił... - może Wy wiecie?

Bo przecież moja gin jest bardzo dobrym specjalistą, kupę forsy u niej zostawiamy, kolejki do niej zawsze ogromniaste - zapisywać się trzeba z dużym wyprzedzeniem... itd. I jeśliby miała chociaż cień wątpliwości, to tak jak pisałyście, umówiłaby mnie wcześniej na kontrolę. Tymczasem ona nawet leżeć nie kazała. A i najważniejsze - teraz nastąpi kolejny intymny szczegół z mojego życia :-p- powiedziała, że szyjka jest krótka, ale zamknięta i mocno trzyma :-) Dzisiaj dopiero mi się o tym przypomniało. Wczoraj chyba wyparłam tę informację z mojej mózgownicy jak tylko usłyszałam te 1,5 cm. Oj głupi czasem ten człowiek, głupi... :-p

Grunt to pozytywne myślenie, więc zamykam już ten nudny temat i zaczytuję się co tam ciekawego na naszym forum :-)

Do góry