reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Ojoj, ale dziś niusy :-)
Aga!!! Gratulacje!!!!! Będziesz miała chłopaczka - fajosko :-) ale jakoś ja obstawiałam u Ciebie dziewuszkę, nie wiem czemu...

Magda - witamy w gronie "bułeczkowych" majówek - gratuluję córci

Agnieszka77 - myśl pozytywnie, to przyciągnie na pewno szczęśliwe zdarzenia, no i trzymam kciuki za Twoja jutrzejsza wizytę:-)

reklama
Aga i Magda graruluję poznanych płci:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Agnieszko trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte , czekamy na dobre newsy!
Myśl pozytywnie, bo dobre nastawienie to połowa sukcesu:happy2:!!!!!!!!!

dziewczyny moje gratulacje!:)

magda moze wklej do albumiku ta cipeczke co?:) i w koncu swoje jakies zdjecie...;)

aga bylabym wdzieczna za jakiekolwiek objasnienia do zdjecia Twojego chlopaczka bo kompletnie nic tam nie moge rozroznic ;P
to co? robimy wymiane ciuszkow czy potrzebujesz miec jeszcze wieksza pewnosc?:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jutro pokombinuję bo na dziś mam dość z fotkami.
Przeskalowałam zdjęcie z twarzyczką mojej niuni i chciałam wstawić w mój nowy różowy suwaczek, ale jakoś nie pokazuje. Nawqrwiałam się tylko.... sorki za słownictwo;)
Może jest w stanie mi ktoś pomóc?
A do albumiku muszę powrzucać fotek, bo się ostatnio zebrać nie mogłam...

Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję za gratulacje, wreszcie spokojnie mogę poszaleć po sklepach.

ok, zrobilam Ci suwaczek ale tez nie pokazuje zdjecia mimo ze jest ono w kodzie. roznica polega na tym ze Twoj suwaczek nie linkuje do suwczki.com a moj tak, moze potrzeba troszke czasu zeby zdjecie zaladowalo sie na serwer. sprobuj skopiowac z mojego posta (przez opcje 'cytuj') i wklej jeszcze raz u siebie, zobaczymy czy do jutra bedzie jakas zmiana.

:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga gratuluje synusia:-)
Magda gratuluje córci:-)
Agnieszka trzymam kciuki za wizyte
A ja we wtorek idę na usg to pewnie już będę znać pleć:-) chyba ze się znowu odwróci dupa to nie zobaczę:-(

Co do leków na skurcze,to może jutro dostanę coś mocniejszego,właśnie nie wiem od kiedy fenoterol mozna brać ?:confused:
a łożysko mam nadzieję,że się podniosło od ostatniej wizyty.

Agus wspołczuję Ci problemów - sama wiem co one oznaczają dla naszej psyche - okropnosc...ale napewno wszystko bedzie dobrze...

Ja w ciazy z Antosiem bralam fenoterol od 20 do 37 tygodnia... nawet i do 6 razy na dobe

Teraz biore Cordafen - bo medycyna (ginekologia) odchodzi od fenoterolu - tak mi mowilo dwoch ordynatorów z wa-wskich szpitali... ale widze ze jeszcze przepisują co poniektorzy lekarze...

Co do łozyska - ja mialam na poczatku przodujące... ale lozysko migruje wiec szczesliwie sie przesunelo, jest blisko ujscia, ale juz nie zakrywa... miejmy nadzieje, ze i u Ciebie sie przesunelo...

trzymam kciuki

Aga - gratuluję synka
Magda - Tobie córeczki...

nataliak Dobra Kobieto dziękuję Ci bardzo, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :-D
Spróbuję jutro skopiować, może przez noc faktycznie jak mówisz fotka wskoczy. Dziś już nie mam cierpliwości.

Pozdrowionka:-)

reklama
Ojoj, ale dziś niusy :-)
Aga!!! Gratulacje!!!!! Będziesz miała chłopaczka - fajosko :-) ale jakoś ja obstawiałam u Ciebie dziewuszkę, nie wiem czemu...
:-)
he he ja u siebie też :-p będzie trzeba odsprzedać różowe ciuszki :-D
ale i tak jestem happy.
widzialam siusiaka ale jak dla mnie jakis taki maly byl :-D:-D
a lekarka. maly dzidzius to maly siusiak jeszcze mu urosnie :-D:-D

Do góry