ruda80
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje córeczek i synusiów:-). Ja byłam w wczoraj i na 90% dziewczynka ciesze się bardzo !!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha:-):-):-) niedawno też spotkałam się z określeniem "dyrawka" na początku nie wiedziałam o co chodzi ,aż mnie uświadomiono, że kolejna dziewczynka przyszła na świat u znajomychO nastepny "dziurawiec" (jak to moja mama mowi) GRATULACJE
o a tego nigdy nie slyszalam, tez nie wiedzialabym co to znaczyHahaha:-):-):-) niedawno też spotkałam się z określeniem "dyrawka" na początku nie wiedziałam o co chodzi ,aż mnie uświadomiono, że kolejna dziewczynka przyszła na świat u znajomych
Moze oznaczac ale nie musi bo lozysko moze sie jeszcze przesunac przynajmniej tak czytalam. A co na to twoj lekarz? Mowil ci cos?Dziewczyny,może któras z Was mi powie,czy łożysko na ścianie przedniej oznacza łożysko przodujące??? Bo to niebezpieczne...podobno?
witam po wizycie.
Tiger to nie rutynowe badanie, tylko po ostatnim przedświątecznym badaniu wyszło, że dizdzia nie rośnie. a poza tym moj tato miał 6 paluszków po urodzeniu i chciałam dokłądnie sprawdzić.
ale do rzeczy. przetrzymali mnie znów prawie do 13.00
ale miałam i zwykłe usg z moimlekarzem i to 3D.
dziewczyny to 3D jest cudowne, a ja mam cudownie ślicznego synka, który ma nosek po mnie! :-)
znów drapał się po główce a potem tak fajnie rączkę za głowe wziął jakby się opalał
uszy ma takie malutkie, śliczniutkie i mogłabym godzinami pisać :-)
a co do badania to paluszków ma po 5 serce jak dzwon, komory ok, nerki są pęcherz też, trochę rośnie nadal wolnawo, ale już ma 458 gram :-)
i jestem happy!!
ładuję baterie w tej chwili potem wrzucę foto profilu mojego synka :-)
Nie,lekarz nic nie mówił,ale zrobił dziwną minę wpisując wynik usg do karty ciąży,bo na usg genetycznym wykazało,że jest na ścianie tyllnej a teraz na przedniej o echostrukturze 0 w/g Grannuma,brak anomalii.Moze oznaczac ale nie musi bo lozysko moze sie jeszcze przesunac przynajmniej tak czytalam. A co na to twoj lekarz? Mowil ci cos?