reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
No już jest, udało mi się edytować, ufff ufff
Jeny, aż się spociłam w kroku z nerwów hihi

Dziękujemy Kochane z gratki :-)
Rany jakbyście zobaczyły jak gin ścigał sondą tę małą, kruchą dupcię... z jednej strony śmiać mi się chciało, z drugiej trafiało mnie, że celowo ucieka.... ale w końcu ją dorwał:-D:-D:-D
Mam zdjęcie cipuszki, jednak do publikacji się nie nadaje bo raz, że jest niewyraźne bo robione "w locie", a dwa - nie chcę być posądzona o pedofilię ;-):-D:-D

Witam! Gratuluje poznanych płci :-):-):-)
Ja jutro mam wizytę o 19-ej i może też uda mi się poznać płeć:tak:Ale mam inny problem,otóż dzisiaj robiłam badania potrzebne do jutrzejszej wizyty i morfologia znów drastycznie mi spadła:szok: Martwię się,bo w poprzedniej ciąży w 18-tym tyg. miałam transfuzję krwi przez anemię,a w tej chwili stwierdzając po wynikach jestem o krok od tego:-( Myslę,że to kwestia miesiąca:-( I martwię się teraz ,bo nie wiem co mi jutro gin powie,tym bardziej ,że mam jeszcze problem ze skurczami i łożyskiem:-( Ach....... same problemy tylko ze mną.

Agnieszka kurcze jak ja Ci współczuję dziewczyno.. wiecznie coś nie tak ale wierzę, że wszystko skończy się pomyślnie - tyle się wycierpisz w ciąży, że po porodzie będzie już tylko lepiej ;-)

no to mamy dziś majową parkę :-) gratuluję aga i magda pewności ja niestety nie miałam tyle szczęścia :-( gin podczas usg mówi do nas: "to co, dziewczynka.." my już zadowoleni a ten nagle, że kurde nie jest pewien.. to co wydawało mu się narządem typowo kobiecym teraz wygląda jak moszna.. siusiaka niestety nie widział :no: a poza tym pępowina wciąż plątała się między nogami.. na koniec bejbiak skrzyżował nóżki i tyle - normalnie chyba specjalnie to zrobił :-p gin szukał tej płci naprawdę długo ale widać było po nim, że nie jest pewien.. no nic, nie zamierzamy czekać do następnej wizyty więc umówiliśmy się na 3D do specjalisty na następną środę - nie wiem jak ja to przeczekam :-D
poza tym bejbiak cały i zdrowy, wszystkie parametry w porządku.. waga chyba też konkretna - 380g :-)

reklama
Magda gratuluję córeczki:-):-):-)

dziewczyny śliczne fotki.... gdy przypomnę sobie te nasze pierwsze zdjęcia na których oczy cieszyły malutkie kropeczki:-)

Agnieszka a może wystarczy mocniejsze żelazo.... transfuzja brzmi strasznie..... na skyrcze też jest lekarstwo.... niestety na łożysko to raczej tylko leżenie
ale ogólnie na wszystko jest rada więc będzie wsio ok......

Do góry