reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Magda gratuluję córeczki:-):-):-)

dziewczyny śliczne fotki.... gdy przypomnę sobie te nasze pierwsze zdjęcia na których oczy cieszyły malutkie kropeczki:-)

Agnieszka a może wystarczy mocniejsze żelazo.... transfuzja brzmi strasznie..... na skyrcze też jest lekarstwo.... niestety na łożysko to raczej tylko leżenie
ale ogólnie na wszystko jest rada więc będzie wsio ok......
Właśnie z tym żelazem,to nie da rady.Biorę je cały czas i stężenie żelaza we krwi jest ponad normę.Nie jest to anemia spowodowana brakiem żelaza, tylko ciązą.
Co do leków na skurcze,to może jutro dostanę coś mocniejszego,właśnie nie wiem od kiedy fenoterol mozna brać ?:confused:
a łożysko mam nadzieję,że się podniosło od ostatniej wizyty.

reklama
Aga gratuluję syneczka i super że wszystko w porządku:-)
Magda gratuluję córci:-)
Ale fajnie, że już wiecie kto mieszka w waszych brzuszkach:-)

Awru super ze z dzieciątkiem ok, ja też nadal nie znam płci.

Agnieszka trzymam kciuki żeby nie trzeba było takich drastycznych metod stosować
Niech Ci Bozia Twoje cierpienia zdrowiutkim i grzecznym bejbikiem wynagrodzi:-)

Wszystkim Babeczkom dziękuję za gratki ;)
Co do samej mojej babeczki, płeć jest na 120% mimo iż nie dała na początku pokazać, to bardzo dokładnie widać "bułeczkę", nic tam nie dynda w postaci "Wacka", pępowina też nie przeszkadzała.
A, że córcia wstydliwa i nie taka hehe łatwa to pokazała dopiero po chwili, gdy się uspokoiła ;)

Witam:-)

aga-gratuluje po raz kolejny synka:-)

magda-kurcze szczesciara z ciebie bedziesz miec parke!!!

awru -a do kogo idziesz na te USG ?

magda-kurcze szczesciara z ciebie bedziesz miec parke!!!
No niby tak, ale mój synek jakiś nie pocieszony.... na to jak pokazałam mu zdjęcie i powiedziałam, że to zdjęcie twarzyczki twojej siostry odpowiedział: co? siostry? o rany! dziołcha!
Ohhh załagodziłam sytuację mówiąc, ciesz się, że nie rowerek bo jakbym miała go urodzić to kierownica by mi tyłek rozerwała :-D:-D:-D
Ostatnio opowiadałam mu ten dowcip o tym co Jasiu woli czy brata czy siostrę, a Jasiu na to, że rowerek..... ;-)

reklama
Do góry