reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
ostatnio było na 60% a dziś na 3D nie dało się nic ukryć. foto mam ale czarno białe. ale ja tam wszystko widzę.. za jakieś 10 minut wrzucę :tak:

Aga to super że wsi ok :-) Gratulacje i witamy w gronie mam "ogoniastych" dzieci. A ta waga co piszesz to chyba raczej normalna a nie za mała jak na ten wiek ciąży...

mój synek :-)
mam nadzieję, że widać dobrze :-)

Załączniki

• synek 22 t.c..jpg
    synek 22 t.c..jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 54
No tak - dziecko dziecku nie równe, może masz szanse że w maju nie będziesz musiała wyciskać kolosa :-D A nawet w suwaku masz napisane że waga dziecka - średnio - ma 400g. a twój ma więcej

Jestem, wróciłam, o dziwo szybko dziś poszło.
Dzidzia zdrowa, rośnie pięknie, waży prawie pół kilo, a dokładniej 469g :-)
Co do samej płci... na pytanie gina czy ma szukać... nagle moje maleństwo zaczęło się wiercić. No cholera jasna już mnie nerwy brały, że moje własne dziecko robi mi takie numery celowo :baffled::szok::szok: Ale... udało się, będzie Córunia !!!
Aż się popłakałam hihihi, no może nie dosłownie, ale łzy mi poleciały :-D:-D:-D

Oto foteczka twarzyczki mojej małej dziewczyneczki

Załączniki

• córcia.JPG
    córcia.JPG
    40,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry