reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Dziewczyny! Wielkie dzieki za wszystkie gratulacje, straszliwie jestem dziś szczęśliwa :-)
Teraz bardzo mocno trzymam kciukasy za wszyskie majówki, które połówkowe mają przed sobą :-)
malina ja wczora jak się dowiedziałam że to córcia to nie mogłam się powstrzymać i kupiłam pierwsze ciuszki-wszystkie różowe:-):-)

reklama
Witajcie dziewczyny ja jestem czerwcowka 2010,ale mam do Was pytanie,bo kilka dni temu bylam na usg i lekarz powiedzial chlopiec ale nie jest pewien bo to tez moga byc powiekszone wargi sromowe no i ze do 20 tc dziewczynki tez maja patyczki,ktore sie wchlaniaja.Czy ktoras z Was ma moze zdjecie chlopca i dziewczynki z 17tc tzw toilet shot?

Kochane Majóweczki gratuluję poznanych płci, a najważniejsze zdrowych maluszków :tak:

Ja idę 6 stycznia na kolejne USG. Może pomyślicie, że jestem nie halo, ale mam wiele wątpliwości co do diagnozy gina. A muszę wiedzieć bardziej, bo nie wiem ile czego kupować. Mam przecież coś jeszcze po córeczkach i wtedy mniej mi będzie potrzeba.

dobrej nocki :happy2:

A co do szyjki macicy, bo któraś z Was pytała o to (przepraszam, nie pamiętam już która), to mi lekarz ostatnio powiedział, że najlepiej jak ma 4 cm długości. Moja miała coś koło 3,95.

reklama
Kochane Majóweczki gratuluję poznanych płci, a najważniejsze zdrowych maluszków :tak:

Ja idę 6 stycznia na kolejne USG. Może pomyślicie, że jestem nie halo, ale mam wiele wątpliwości co do diagnozy gina. A muszę wiedzieć bardziej, bo nie wiem ile czego kupować. Mam przecież coś jeszcze po córeczkach i wtedy mniej mi będzie potrzeba.

dobrej nocki :happy2:

Tiger - świetnie Cię rozumiem i wcale nie sądzę, by było cos nie halo. Jeśli brakuje zaufania do lekarza i jego diagoz - najlepiej postapić zgodnie ze swoją intuicją i badanie powtórzyć- jestem takiego zdania. Życzę Ci powodzenia 6 stycznia- trzymam kciuki za wizytę :-))))

Do góry