Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to że Twoje relacje z matką nie są dobre, to nie znaczy, że Twoje z corką będą też takie. ciesz się dziewczyno, będzie fajnierozczarowanie bylo wczoraj, jak szlam spac to juz pelnia szczescia i usmiech nie schodzi mi z twarzy. szczerze mowiac to ja boje sie miec coreczke bo mam bardzo zaburzone relacje z matka (takie ze wymagaja terapii...) i jest we mnie strach przed powtorzeniem tych samych bledow. slowa 'mama' i 'corka' nie przechodza mi przez gardlo... ale mam kochanego malza ktory mi pomoze i wiem ze jakos damy rade
Nataliak - jak chcesz to się możemy podmienić na dzieciaczki, bo u mnie ponoć chłopak
rozczarowanie bylo wczoraj, jak szlam spac to juz pelnia szczescia i usmiech nie schodzi mi z twarzy. szczerze mowiac to ja boje sie miec coreczke bo mam bardzo zaburzone relacje z matka (takie ze wymagaja terapii...) i jest we mnie strach przed powtorzeniem tych samych bledow. slowa 'mama' i 'corka' nie przechodza mi przez gardlo... ale mam kochanego malza ktory mi pomoze i wiem ze jakos damy rade
ja przez wiele lat opiekowałam się dziecmi i w sumie prawie zawsze chłopcami. miałam 2 dziewczynki, to takie nicpoty były, e po 6 godzinach byłam padnięta, a z chłopakami było zupełnie inaczej :-)z ojcem u mnie nie lepiej sprawa wyglada ale synek nie stanowil problemu. pomagalam przyjaciolce wychowywac chlopaczka przez 5lat wiec przegryzlam temat. a dziewczynka to dla mnie zupelna nowosc.