Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracą by się zajęli,a nie czytaniem naszych mądrości...dzięki nikita już się wygadałam prywatnie ;-) a poza tym to forum jest podczytywane przez pracowników kliniki do której chodzę więc wiadomo ;-)
Mój lekarz powiedział ze skieruje mnie na to po Nowym Roku w okolicach 22-go tygodnia.dziewczyny mam pytanie - czy miałyście już badanie na poziom cukru we krwi.. takie gdzie się pije to niedobre "coś"? jeśli tak to w którym tc?
Magda ja z zaparciami problemów nie mam, ale spróbuj kapusty kiszonej, każdego dnia zjedz przynajmniej 1 jabłko.Dziś na 17:45 mam zamówiony przegląd podwozia
Oby dzidzia pokazała co "tam" ma...
Ogólnie w gabinecie spędzę sporo czasu, muszę się wyżalić ginowi na moje zaparcia.
Dziewczyny jak mi się uda to kuptam niczym ptaszek i to po czopku glicerynowym
Zajadam się jogurtami ze zbożami, do tego wczoraj poszło pół koszyka kiwi i arbuz, i co?? I za przeproszeniem gó..o! a raczej jego brak
Żadne herbatki, żadne płatki i inne tego typu rzeczy nic mi nie pomagają.
Wybaczcie, ale ja już nie mam siły......