reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Krewetka gratuluje zdrowej dziewczynki!

Awru, wspolczuje fatalnej wizyty. Ale ja i tak wiem, ze u ciebie pewnie dziewuszka, zdjecie bylo wyrazne, raczej nie moze byc pomylki. Z tym, ze przy wygladajacych na dziewczece guzkach pomylki zdarzaja sie troche czesciej. Ale czuje, ze bedzie u ciebie dziewczynka.

Anusiak, to twoje pierwsze dziecko, to nic takiego, ze chlopak, to obojetne, bo pewnie planujesz przynajmniej dwoje, to jeszcze masz szanse i na corke. Ale Komi i ja mamy juz synow i szykuja sie znow synkowie. Komi nie planuje wiecej dzieci ze wzgledu na finanse, a ja ze wzgledu na wiek. Juz mam 33 i moj maz napewno wiecej niz 2 nie zechce bo i nad drugim dlugo sie zastanawial i dlugo nie chcial. Wiec dla nas, a szczegolnie dla mnie, to juz jest raczej pozegnanie z corka.

anusiak porażka ze względu na gina, z dzidzią wszystko oki ;-) bo łaskawie miałam nawet podsłuch serduszka ;-)
komi dzisiaj byłam jeszcze u tego starego (bo miałam już kolejkę umówioną) także niby nie spodziewałam się cudów ale z drugiej strony jak mi koleś mówi, żeby z nim nie dyskutować tylko robić co każe to hello! masakra jakaś!

moja znajoma z guzka wychodził jej chłopak jak byk, rózne wrózby na chłopaka mówiły. a tu się dowiedziała, że córeczka będzie :-D

Awru, wspolczuje fatalnej wizyty. Ale ja i tak wiem, ze u ciebie pewnie dziewuszka, zdjecie bylo wyrazne, raczej nie moze byc pomylki. Z tym, ze przy wygladajacych na dziewczece guzkach pomylki zdarzaja sie troche czesciej. Ale czuje, ze bedzie u ciebie dziewczynka.
powiem Ci agate, że jest mi to zupełnie obojętne ale fajnie było by już po prostu wiedzieć.. choćby na jakiś malutki procencik ;-) i oczywiście nie pogniewam się na laseczkę :-D
no nic.. czekam do stycznia może wtedy ;-)

reklama
Awru, może się jednak wygadaj na tego gina? Nie że ja chcę wiedzieć, tylko lżej Ci będzie.... Jak ktoś nie będzie chciał wiedzieć to nich minie ten post...

Do góry