reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

powiem Ci agate, że jest mi to zupełnie obojętne ale fajnie było by już po prostu wiedzieć.. choćby na jakiś malutki procencik ;-) i oczywiście nie pogniewam się na laseczkę :-D
no nic.. czekam do stycznia może wtedy ;-)

Mam nadzieje, ze w styczniu ci powie, bo jak nie to szybciej urodzisz niz sie dowiesz.;-)No i wtedy to juz bedzie pewne na 100%.:-D

reklama
Awru, może się jednak wygadaj na tego gina? Nie że ja chcę wiedzieć, tylko lżej Ci będzie.... Jak ktoś nie będzie chciał wiedzieć to nich minie ten post...
dzięki nikita już się wygadałam prywatnie ;-) a poza tym to forum jest podczytywane przez pracowników kliniki do której chodzę więc wiadomo ;-)

dziewczyny mam pytanie - czy miałyście już badanie na poziom cukru we krwi.. takie gdzie się pije to niedobre "coś"? jeśli tak to w którym tc?

Awru - pytałam o to moją lekarkę na ostatniej wizycie - powiedziała, że badanie wykonuje się około 24 tc. Ale nie wiem, czy zawsze się je wykonuje, czy tylko gdy są jakieś wskazania. Musze się właśnie poduczyć w tym temacie

ja to widze jedno rozwiązanie, pozamieniajmy się tymi chłopcami i dziewczynkami ;-) ja będę miala ładnego blondaska chłopczyka, a marzyła mi się dziewczynka,
a tak między nami, swojego brata kiedyś ubierałam w sukienki, bo mi koleżanki brakowało, ładnie wyglądał :-D w groszkach

raczej zawsze wykonuje sie ten test,no ale jak dla mnie nie byl nieodbry:-) i ja teraz 18 ide po L4 do gina noi jutro jade juz na te badanie najpier krew biora potem pije ta glukoze i za godzinke znowu krew

reklama
aga-a co do guzka twojej kolezanki,to ja mysle ze to co wygladalo na guzek wcale nim nie bylo,bo czytalam duzo na tmat tego guzka noi w przypadku chlopakow raczej pomylek nie ma!

Do góry