reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Jolik wiesz.....ja narazie biore poprawke na to ze wczoraj mial szczepienie wiec ma prawo byc marudny....a spi naprawd duzo...w nocy spal prawie 8 godzin :) pozniej jedzenie o 8.00 i znowu spal do 12.00 pozniej az do 17.30 nie spal i teraz znowu spi....mam nadzieje ze nocka znowu bedzie taka jak dzis....ogolnie ze snem nie ma problemu, maksymalnie 2 razy w nocy sie budzi wiec jest naprawde super....tylko jak placze to do tej pory nie umeim dac sobie rady, mimo ze juz sa pewne postepy z mojej strony;)

reklama
Witajcie kochane!!

Obiecałam relację z jogi. Było całkiem przyjemnie ale wszystko zależy od Waszego maleństwa, jeżeli śpi albo zajmie się samo sobą to Wy poćwiczycie, jeżeli nie to niestety nici z ćwiczeń. Nasze chłopaki (Jaś i Oli) obydwaj obudzili się w momencie wejścia do budynku i oczywiście przez całą godzinę nie spali, natamiast ledwo ubrałyśmy ich w kurteczki obydwaj pięknie zasnęli. Wybrałyśmy się potem jeszcze do Klifa i nasi mali panowie oczywiście spali cały czas. Tylko czemu niech cieli spać na jodze??? Ja jeszcze spróbuję, może następnym razem będzie lepiej ... a jak nie to poczekam aż Oli podrośnie ;)

witam dziewczyny,

Martulka witamy u nas :)
Doxa , Małgosia bardzo zazdroszcze Wam tej jogi. Mimo, ze chlopaki nie dały Wam poćwiczyć.
Luszka Ty i tak masz super ze wracasz dopiero we wrzesniu do pracy. Ja juz w marcu buuu.  :(
Shady no musisz moja droga troche odstresowac sie. Jesli bedziesz spokojniejszą mama to wracaj do tej pracy. Czasami tak trzeba. Mnie brakuje ludzi i dlatego uciekam do mamy tak czesto jak sie da czyli co drugi dzien ;D

ja wracam do pracy pod koniec lutego:(
Przyszly tydzien bedziemy w domu same z Malutka, tatus jedzie w delegazje, wtedy to ja dopiero zwariuje; to nowe osiedle, sasiedzi dopiero sie wprowadzaja... chyba bede wychodzic z Gabrysia z robotnikami pogadac, tych jest na osiedlu od groma..

Hejka,
Od dzisiaj zaczynam świąteczne porządeczki bo jak dalej tak pójdzie Święta zastaną mnie z nieumytymi oknami :-)

Teddy - a tych cholernych paczek jak nie było tak nie ma. Tego faceta nawet nie miałam okazji ochrzanić :-( To po prostu niemożliwe żeby dwie przesyłki mogły zaginąć w jednym czasie !!!

Cześć Kochane,
My też już szykujemy się do świąt.
Okna mamy "ubrane" od soboty, gwiazda już na stole, pierniki upieczone i kruszeją.
Zaczynam zastanawiac sie nad prezentami na gwiazdkę. Doxa musimy sie umówić. Ty masz głowę pełną pomysłów. Może w poniedziałek??? Przy okzaji może byśmy obiadek powtórzyły??? Było pysznie.
Bardzo dziękujemy za Mikołajka. Cudowny prezencik, przetestowałam i na Jasiu i na Oli. Są zachwyceni. (OdMikołaja - cici Doxy ;) dzieciaczki dostały książeczkę "Przytulanki czyli wierszyki na dziecięce masażyki")

reklama
witam  :)
noc super. :laugh:

Jolik a Ty nie myłas niedawno okien ? Pytałam sie kiedys Ciebie o pepek Tymka tzn o plaster czy moczyłas go ? i jak dlugo miał go ?

Do góry