reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Magdusiek - ja tę próbę mam już za sobą ...niestety :-( Niestety, bo coraz częściej sięgam po czekoladę wiedząc, że Tymusiowi nic się nie dzieje. A kg jeszcze nie zgubione :-( Mogłam najpierw zrzucić co mam do zrzucenia, a potem przeprowadzać próbę uczuleniową :-)

reklama
Witam pazdziernikowe mamy!Jestem mamą sześciotygodniowej Gabrysi. Gdy tylko mam czas zaglądam na forum i czytam o czym piszecie- podnosi mnie to na duchu-po lekturze wiem że nie tylko ja mam problemy z kolkami, karmieniem piersią czy nieprzespanymi nocami.Dotąd nie zabierałam głosu, ale być może to się zmieni! Fajnie byłoby mieć takie sympatyczne koleżanki internetowe :) Ale do rzeczy- mam prośbę : czy któraś z Was mogłaby przesłać mi książkę, o której mówiłyście na forum, nie pamiętam dokładnie tytułu, chyba UŚNIJ WRESZCIE? Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam Was! :)
Mój adres : martaw26@op.pl

Jolki - wiem o czym mówisz. Ja mam wciąz trochę kilogramów sprzed ciązy choć o dziwo waga spada, powolutku, ale jednak. Staram sie na siłę ograniczać jedzenie do "zdrowej diety", bo wiem, że nawet jeśli Natalii nie jest ona potrzebna to mnie owszem ;) Ale nie wiem co Ty chcesz od siebie, super wyglądasz! Przeciez też jesteś na tych zdjęciach... naprawdę szczuplutka jesteś.

Martulka - witaj w naszym gronie :-) Książeczkę wysłałam :-)

Magdusiek - tak, tak szczupła jestem jak cholera ... ;)

Witamy!!!
Dzisiaj dzień i nocka mijają nawet bardzo znosnie chociaż dzisiaj nie piłyśmy melisy. No i malutka kończy dzisiaj miesiąc - taka z niej duża kobietka. Wczoraj odpadł kikutek , a dzisiaj przychodzi położna obejżeć księżniczkę. Także humory od ostatnich arii operowych nam się poprawiły. Teraz mam słodkie widoki , bo tatuś przyszedł z pracy , wziął swoją córcię położyli się razem na łóżku i teraz słodko sobie śpią. Chyba zrobię im zdjęcie.

Magda25, buziaczki dla weroniczki z okazji miesięcznicy :)

Magdusiek, wiesz jak jest z tym czasem.... stąd moje opuszczanie się na forum ;)

Jolik, 24dni :( Boziu czy nie da się tego jakoś przedłużyć??????????????? Dlaczego oni nam to robią.

My za chwilkę jedziemy na usg bioderek. Tak więc może do zobaczenia. :)

Martulek witaj moja imienniczko ;) fajnie, ze dolaczasz, zobaczysz nie pozalujesz spedzonego z nami czasu :)

Jolik Ty mnie nie dobijaj z kilogramami u mnie to porazka, ale wazniejsze jest dla mnie karmienie, wiec jem noralnie a ze migdalki czy orzechowiec nie szkodza malej to podjadam, bo po karmieniu srtaszny glod mnie zawsze bierze :(

a w prcy to ja bylam dzisiaj pracowac :) ale takie dni beda zdazaly sie zbynajmniej nie czesto, chociaz jutro tez powinnam isc,al tylko na chwilke, do jednej pacjentki. Jak mala bedzie grzeczna to sie z nia wybiore ;)

reklama
Cześć dziewczyny!!

Dziś do obiadu robiłam jejka sadzone i przeżyłam szok, nie wiem czy mi uwieżycie, bo mąż dziwnie na mnie patrzył ;D ale każde z czterech jajek miało podwujne żółtko :o Widziałyście coś takiego ??? ???

Do góry