reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jolik wiesz.....ja narazie biore poprawke na to ze wczoraj mial szczepienie wiec ma prawo byc marudny....a spi naprawd duzo...w nocy spal prawie 8 godzin :) pozniej jedzenie o 8.00 i znowu spal do 12.00 pozniej az do 17.30 nie spal i teraz znowu spi....mam nadzieje ze nocka znowu bedzie taka jak dzis....ogolnie ze snem nie ma problemu, maksymalnie 2 razy w nocy sie budzi wiec jest naprawde super....tylko jak placze to do tej pory nie umeim dac sobie rady, mimo ze juz sa pewne postepy z mojej strony;)

reklama
Witajcie kochane!!

Obiecałam relację z jogi. Było całkiem przyjemnie ale wszystko zależy od Waszego maleństwa, jeżeli śpi albo zajmie się samo sobą to Wy poćwiczycie, jeżeli nie to niestety nici z ćwiczeń. Nasze chłopaki (Jaś i Oli) obydwaj obudzili się w momencie wejścia do budynku i oczywiście przez całą godzinę nie spali, natamiast ledwo ubrałyśmy ich w kurteczki obydwaj pięknie zasnęli. Wybrałyśmy się potem jeszcze do Klifa i nasi mali panowie oczywiście spali cały czas. Tylko czemu niech cieli spać na jodze??? Ja jeszcze spróbuję, może następnym razem będzie lepiej ... a jak nie to poczekam aż Oli podrośnie ;)

witam dziewczyny,

Martulka witamy u nas :)
Doxa , Małgosia bardzo zazdroszcze Wam tej jogi. Mimo, ze chlopaki nie dały Wam poćwiczyć.
Luszka Ty i tak masz super ze wracasz dopiero we wrzesniu do pracy. Ja juz w marcu buuu.  :(
Shady no musisz moja droga troche odstresowac sie. Jesli bedziesz spokojniejszą mama to wracaj do tej pracy. Czasami tak trzeba. Mnie brakuje ludzi i dlatego uciekam do mamy tak czesto jak sie da czyli co drugi dzien ;D

ja wracam do pracy pod koniec lutego:(
Przyszly tydzien bedziemy w domu same z Malutka, tatus jedzie w delegazje, wtedy to ja dopiero zwariuje; to nowe osiedle, sasiedzi dopiero sie wprowadzaja... chyba bede wychodzic z Gabrysia z robotnikami pogadac, tych jest na osiedlu od groma..

Hejka,
Od dzisiaj zaczynam świąteczne porządeczki bo jak dalej tak pójdzie Święta zastaną mnie z nieumytymi oknami :-)

Teddy - a tych cholernych paczek jak nie było tak nie ma. Tego faceta nawet nie miałam okazji ochrzanić :-( To po prostu niemożliwe żeby dwie przesyłki mogły zaginąć w jednym czasie !!!

Cześć Kochane,
My też już szykujemy się do świąt.
Okna mamy "ubrane" od soboty, gwiazda już na stole, pierniki upieczone i kruszeją.
Zaczynam zastanawiac sie nad prezentami na gwiazdkę. Doxa musimy sie umówić. Ty masz głowę pełną pomysłów. Może w poniedziałek??? Przy okzaji może byśmy obiadek powtórzyły??? Było pysznie.
Bardzo dziękujemy za Mikołajka. Cudowny prezencik, przetestowałam i na Jasiu i na Oli. Są zachwyceni. (OdMikołaja - cici Doxy ;) dzieciaczki dostały książeczkę "Przytulanki czyli wierszyki na dziecięce masażyki")

reklama
witam  :)
noc super. :laugh:

Jolik a Ty nie myłas niedawno okien ? Pytałam sie kiedys Ciebie o pepek Tymka tzn o plaster czy moczyłas go ? i jak dlugo miał go ?

Do góry