reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Na bazarku jedna pani takie sprzedaje, wszystkie mają podwójne żółtka. Zawsze się zastanawiam co oni tym kurom robią :)

reklama
kurwica mnie bierze.....wlasnie moj syn sie drze jakby go zarzynali.......wkurzylam sie i nie zrwacam na niego uwagi....jestem ciekawa ile sie jeszcze tak podrze.....kurdeee zaczynam watpic w swoje macierzynstwo...serio....:(( zalamuje sie juz powoli

wlasnie podjelam decyzje......po macierzynskim wracam do pracy.Niestety, bo widze ze nie nadaje sie na matke przez 24 na dobe....stalam sie nerwowa i wszystko mnie wkurza, wiec musze odreagowac i wkurzac sie gdzie indziej.....nie wiem co na to moj maz ale ja wiem swoje...wracam do pracy......tylko powiedzcie mi gdzie w warszawie sa zlobki co przyjmuja pol roczne dzieci????

Witam nową koleżankę ;D
Shady nie daj się .. moja miśka też dzisiaj marudna.. ale trzeba to przetrzymać... taki los matek hihihi

Natalka też czasem ma napad płaczu ale wiem że wtedy coś jej dolega i nigdy nie zostawiam ją samej sobie, próbuję jej pomuc. Dziś np. coś jej jest bo po góra 30 min dżemki budzi się z płaczem dałam jej PLANTEX i zasnęła może jej pomoże.

Cześć Babeczki,

Dzisiaj byliśmy z Jasiem na jodze. Doxa z Olim nas wyciągnęli. Okazało się, że jestem stetryczałą staruszką. Już nawet nie potrafię się zgiąć wpół. Jasio za to śmiało zgina ciało ;D
Dawno u Was nie byłam.
Idę trochę poczytać.

Cześć Kobietki!
Jak oglądam zdjęcia Waszych dzieciaczków w galeryjce to gęba mi sie sama do nich śmieje. :laugh:

Shady nie poddawaj się. Pisałaś że masz film "Szczęśliwe niemowlę" próbowałaś wypróbować pokazane tam metody? Mnie zaintrygowało opatulanie kocykiem ;) ale obawiam sie że u nas odniosłoby odwrotny skutek. ;D Natalka nie lubi przykrywania i owijania, dlatego już nie używam rożka bo był krzyk.

Co do żłobków to my zapisaliśmy na przyszły rok od wrzesnia bo wracam do pracy. Chociaż wolałabym mieć możliwość wykorzystania całego wychowawczego... ale niestety.....
Zapisalismy Małą do żłobka nr 24 przy, ul. Ks. Popiełuszki 15, tel (22) 839 51 05 z tego co wiem mozna juz zapisywać tam dzieci które skończyły pół roku. Ale najlepiej zadzwonić i się dopytać.
Pozdrawiam

Luszka jeszcze z tej ksiazki nie korzystalam bo w kompie dziwnie sie czyta a drukowac to to majatek ;) wiec czkeam na przesylke z ksiegarni.....natomiast bardzo ciekawa jest ta druga ksiazka "usnij wreszcie" a poniewaz ma tylko 50 stron to sobie wydrukowalm i czytam :)

reklama
Ale paskudnie za oknem. Miałam jechać na zakupy do marketu, ale jak wyjrzałam przez okno to momentalnie mi się odechciało :-( Fujjjjjjjj

Shady - strasznie mi Ciebie żal. Przede wszystkim Ty musisz się wyciszyć bo inaczej Twoja dzidzia ciągle bedzie taka nerwowa. A może Twoje dziecko za mało w ciągu dnia śpi?

Martulka nie ma za co :-) Odzywaj się częściej :-)

Do góry