reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry, a może już dobry wieczór!

Magdusiek Mała wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Zaraz tu wrócę, bo mam pilne wezwanie z łazienki!

reklama
Najlepsze zyczenia dla solenizantek 100 lat! Jakby to zaspiewal moj syn "niech zyje sto lat":-D

Magdusiek no i wlasnie np lozeczko Natalki ma szerokosci70 cm i czy dla niej nie za malo? No i nie spada bez poreczy? Przeciez to niewiele praktycznie wieksze od tego ze szczebelkami i przypuszczam, ze Tuskowi nie wystarczy. Przyzwyczail sie do naszego i z jednego konca na drugi. Musze jeszcze pojezdzic po meblowych, ale w tych co bylam to jakies nijakie tapczaniki.
Doxa cos bardzo pilne te wezwanie z lazienki i dluugie;-)

Oj, ale mi się miło zrobiło! Dzięki wielkie za życzenia.
Zapomniałam, ze Mała to nie Mała, Mała wsyztskiego najlpeszego :-)

Tusiekn - Natalia na dużym łózku też przemieszcza się bardziej, to jej wystarcza, nie spada. Myslę, ze w szczebelkowym przeszkadza im właśnie ograniczenie. Natalia do tego stopnia "kupiła" swoje łózko, że prosi, zeby ją do niego zanieść gdy jest zmęczona i chce tam spać.

he he ale się usmiałam! :-D :-D

dzień dobry
dziękuję bardzo za życzenia a magduśkowi również wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i zdrówka dla calej rodzinki.
a Mała jestem bo (jestem faktycznie:-p) tak na mnie mówi mężulek, no ale co się dziwić 1,58 wzrostu. ehhh ;-)

imieninki upłynęły na kopaniu ogródka. :-D

Zuzi paluszek pięknie się goi. Wczoraj odpadło jej część strupków juz nawet. :-) Dziś idziemy do kontroli. Mam nadzieję, ze wszystko już się skończy! dziękuje wam dziewczyny za miłe słowa. :happy:

Vertigo dzięki wielkie! :tak:;-)

poza tym Zuzia od dwóch tygodni co noc ląduje w naszym pokoju. Jestem już wykończona. NAwet Konrad do niej zaczął wstawać już. Zaczęło się odkąd miała gorączkę i spała z nami. A teraz co noc budzi się ok. 2-3 i choc siedzę obok jej łóżeczka do upadłęgo (w sensie, ze ja) to Zuzia jest nieugięta i nie może zasnąć. Wczoraj przywędrowała do nas o 5 rano. A dziś w nocy obudziła się już po 23 i przez pół godziny Konrad ją uspokajał. Na szczęście zasnęła i to była pierwsza noc gdzie Zuzia z nami nie spała od dwóch tygodni.

Magdy i Magduśki i Małe26- przyjmijcie najlepsze życzenia imieninowe jeszcze i od drzewka!
Mała26 - fajnie że u was już lepiej. Wiesz Weronika tez miała taki okres przychodzenia do naszego łóżka i trzeba było przy niej siedzieć w nocy. Ale minęło. I teraz przesypia całe noce u siebie w łóżku. Ale myśmy się w pewnym momencie postawili, był krzyk ale teraz jest lepiej dla wszystkich. Może poczekajcie trochę, Zuzia dużo wycierpiała, później sie wszystko ułoży, zobaczysz.
A u nas była wczoraj nasza rocznica i dostałam piękne czerwone róże :tak:

Witam!
Wszystkim wczorajszym Magdulkom zyczę samych słodkości w życiu !!!!:-)

Vertigo,rany 23 kg? jakosna zdjęciach nie było widać , żebyś musiała zrzucac tyle kg. Ale gratuluje wyniku !!! w B.będę 6/7 czerwca i jakoś 27/28 czerwca. czas się spotkać !

Jeśli chodzi o przychodzenie dziecka do łóżka to Nadia niby nie przychodzi, ale od trzech dni zasypiam koło męża a rano budzę sie koło córki :-D ale nie wiem kiedy ,co i jak :rofl2:

Jutro jedziemy ( cała kadra ) do Lidzbarka Welskiego na imprę z okazji 15-lecia szkoły.Nie wiem czy mało w nas kultury i dyrekcja postanowiła nas ukryc przed ludźmi ? ;-):baffled:

o rany położyłam się z moim dzieckiem i odpłynęłam. na razie to czuję się śnięta:rofl2:
a my dzisiaj mamy listę przedszkolną. się zobaczy.
byliśmy rano , ale niestety nie było. M . tylko pobiegał z dzieciakami:-)
przyjmują tylko 25 osób ("aż" znaczy).
napisze potem co i jak.

Lindsay trzymam kciuki,żeby pan M.do przedszkola był na liście przyjętych ! My w sprawie przedszkola wiemy tylko,że sie dostałysmy. Chyba muszę się zainteresować, czy jakieś zebranie jest .

reklama
Dzień dobry
Nie mam zakupów... a mam gości :-)
Gratulacje dla ych, którzy się podostawali do przedszkoli,
Idę, bo Natalia mi rozwleka truskawi po całym mieszkaniu, chyba się wścieknę.

Do góry