reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam,

Ja dzisiaj jakos slabo sie czulam, obudzilam sie z bolem gardla, ale chyba nic nie bedzie, oby.
Lindsayjak tak piszesz o tych proporcjach soku to jakos mi sie tak przypomnialy czasy niemowlecia kiedy tak rozcieczalam, pomyslec ze u nas bobofrut byj jeszcze w uzyciu jakie 2 misiace temu, a teraz to tylko jakies soki na miescie.
Vertigo a mozesz zdradzic dzieki czemu tak schudlas? Jakas fajna dietke mialas? Ja tez chce tyle schudnac, no wystarczyloby mi nawet polowe. Biegam, fikam a efekty marne, chyba pakerem zostane:-D
Efunianapewno cos znajdzies, a moze chociaz jakas restauracja?
Smieje sie,ze mam dzien mamy bo moj kochany syneczek codziennie mu mowi "kocham cie mamusiu bardzo sercem calym Maju" az mam lezki w oczach.

reklama
cześć,
jesteśmy po kontroli u chirurga. Paluszek goi się prawidłowo. Do augmentinu Zuzia dostała jeszcze maść (neomecynę czy jakoś tak). Boję się, ze przy antybiotykach zanikające pleśniawki się odnowią. Nie wiem czy podać jej coś osłonowego sama czy iśc do ped. Vertigo poradź! Oczywiście zobaczyła wczoraj tylko budynek przychodni i od razu było :"mama nie! nie lubiłam tego pana doktora!" :-( Później nie chciała wejść do gabinetu. Bandaż już zdjęty więc jej wygodniej trochę. Nie dała sobie załozyć palsterka więć lekarz z pielęgniazrem siłą ją musieli przytrzymać. :-( ehhh
dzięki dziewczyny za troskę i mile słowa.
dzień matki u nas bez echa, akurat bylismy u chirurga wiec dzień pełen wrażeń i jakoś tak nikt nie miał już na nic ochoty.

czesc,

mala, a co ona dostawala na plesniawki? duzo tego augmentinu dostaje? ile dni juz i ile jeszcze?

tusiekn, Nowo

Witam,

Oj Mała trzymaj się. Na szczęście najgorsze już za Wami. Ja bym dała coś osłonowego, bo na pewno nie zaszkodzi. Kiedyś ktoś nam bardzo polecał acidolac, bo ma najlepszy skład, ale nigdy nie porównywałam z innymi, bo zapomniałam.

Tusiekn wiesz ,co -my na miasto też staramy się brać swoje picie. Trochę w myśl zasady, że nie zawsze wszystko możemy kupować. Maciek fajnie na razie do tego podchodzi. U nas naprawdę wiele dobrego zdziałały wody z dzióbkiem, bo wtedy sam się upomina.
Vertigo co to była za dieta cud ?:-)

dzień dobry
Mała - trzymajcie się z Zuzią i juz nie dawajcie pleśniawkom ani innym paskudom.
Vertigo - gratulacje, niezły wynik. Na mnie jakoś nieźle podziałało karmienie :-) Szkoda, ze później się wraca do dawnych nawyków ;-)

Natalia najczęsciej pije wodę, dostaje też soki, ale ma zakaz wynalazków.

Dzien dobry,
Mala niech sie juz to wszystko w koncu skonczy! Trzymajcie sie i cierpliwosci zycze.
Vertigo dzieki, poczytam sobie, ciekawe.
U nas tez woda z dziubkiem, ale z normalnej malej butelki tez jest juz w uzytku od dawna, rurki i takie tam. Ogolnie to my juz duze dzieciaki mamy:-)
Magdusiek co to znaczy zakazane wynalazki? co masz na mysli?
aaa Magdusiek pamietasz moze jak kiedys podawalas link do lozeczka jakie kupilisie Natalce? Moglabys wrzucic jeszcze raz? bo mam male pytanko:-)

Ja miałam problem z brzuszkiem. Niby wróciłam do wagi, ale po ciąży został niestety kawałek skórki, która się szybko wypełniła "oponką". Bardzo często pytali mnie czy jestem w ciąży:wściekła/y: To teraz niech też pytają:-)

Magdusiek wynalazki to pewnie wszystkie kolorowo, gazowane cudowności ? I tzw soczki bez soczku czyli napoje ? Bo jeśli tak to my też jesteśmy na nie.

Tusiekn pytasz o łóżeczko ?;-):-D

reklama
Do góry