reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Warkopczyk pierwsza klasa. Natalia lubi gumki i spinki przez jakies trzy minuty w porywach do czterech. Ostatnio ślicznie jej było w takich moich, z kwiatkiem, ale i tak ściągnęła. A dziś bawiła sie z dziewczynkami moich przyjaciółek, super było.

reklama
a warkoczykcienki jakogon szczura Weroniki Drzewkowej,ale jest ! Tatuś juz marzyo dwóch długich warkoczach do pasa :-D

Witam,
Lindsayfajnie,ze sie dostal Macius.
Doxazazdroszcze takiego ognicha, a Oli z Wami?
KasiekSuper warkoczyk, szczerze marze o corce i o robieniu kucykow i warkoczy.
Drzewkoale sie usmialam z Weroniki tekstu,:-D
My tez mielismy fajny dzien, nie ma to jak do samego wieczora na bawic sie z dzieciakami, tesknilam za tym ze nie mozna nijak dziecka z placu zabaw sciagnac do domu;-)

Dzień dobry!
No nie wierzę, ja tu pierwsza się melduje, szok!

Dzięki dziewczyny, ochnisko było super, co prawda komary trochę dokuczały (muszę coś wymyślić na nie! Macie może jaskieś sprawdzone sposoby?). Oli oczywiście był z nami, piekł sobie sam kiełbaskę, wciął całą i koniecznie z ketchupem. A najlepsze było to, że to ja pierwsza wczoraj poszłam spać :-) :-) a oni jeszcze biesiadowali .. No ale co się dziwić, ciężki miałam ten tydzień, codziennie o 4:55 budzik dzwonił, a wcale wcześniej nie kładłam się niż zwykle, więc dzisiaj odespałam, za calutki tydzień :-)

Dzień dobry
Na komary geranium.
My tez wstaliśmy, skzoda, ze Kamil jedzie dziś do pracy, sama się wybiorę z Natalią na imprezę z okazji dnia dziecka. A młoda dziś fika i przez chwile zagroziłam jej, ze nigdzie nie pójdzie. Oczywiście odpowiedz "mamusiu kochana, już będe grzeczna".

Magdusiek geranium jest po ukąszeniu? Ja myślę o czymś odstraszającym komary, ale nie jakieś świece, bo one nic nie dają.
Gdzie się wybieracie na imprezkę? My dzisiaj idziemy na dzieciowe urodziny, szczęśliwie impreza w ogrodzie, ale może jutro byśmy na "Dzień dziecka" gdzieś byśmy się wybrali!?!

Doxa - jako odstraszacz a nie po :-)
My dziś chyba pojedziemy w okolice edukado, później moze muzeum powstania, nasz znajomy jest tam jako atrakcja dani, póxniej idziemy na koncert, N. z nami.... jutro ejszcze nei wiem.
Ale jak najbardziej możemy poszukac czegoś wspólnego!!!

aaa skoro przed, to napisz koniecznie co to jest!! Jakaś roślinka czy coś innego?

oki, jutro ja chętnie na wspólne świętowanie Dnia Dziecka się pisze, kto jeszcze ma ochotę się przyłączyć?

reklama
Geranium. Taka roślina :-)

My możemy swiętowac jakoś maksymalnie do 16:00, bo później mamy impreze na osiedlu....

Do góry