reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień dobry, a może już dobry wieczór!

Magdusiek Mała wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Zaraz tu wrócę, bo mam pilne wezwanie z łazienki!

reklama
Najlepsze zyczenia dla solenizantek 100 lat! Jakby to zaspiewal moj syn "niech zyje sto lat":-D

Magdusiek no i wlasnie np lozeczko Natalki ma szerokosci70 cm i czy dla niej nie za malo? No i nie spada bez poreczy? Przeciez to niewiele praktycznie wieksze od tego ze szczebelkami i przypuszczam, ze Tuskowi nie wystarczy. Przyzwyczail sie do naszego i z jednego konca na drugi. Musze jeszcze pojezdzic po meblowych, ale w tych co bylam to jakies nijakie tapczaniki.
Doxa cos bardzo pilne te wezwanie z lazienki i dluugie;-)

Oj, ale mi się miło zrobiło! Dzięki wielkie za życzenia.
Zapomniałam, ze Mała to nie Mała, Mała wsyztskiego najlpeszego :-)

Tusiekn - Natalia na dużym łózku też przemieszcza się bardziej, to jej wystarcza, nie spada. Myslę, ze w szczebelkowym przeszkadza im właśnie ograniczenie. Natalia do tego stopnia "kupiła" swoje łózko, że prosi, zeby ją do niego zanieść gdy jest zmęczona i chce tam spać.

he he ale się usmiałam! :-D :-D

dzień dobry
dziękuję bardzo za życzenia a magduśkowi również wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i zdrówka dla calej rodzinki.
a Mała jestem bo (jestem faktycznie:-p) tak na mnie mówi mężulek, no ale co się dziwić 1,58 wzrostu. ehhh ;-)

imieninki upłynęły na kopaniu ogródka. :-D

Zuzi paluszek pięknie się goi. Wczoraj odpadło jej część strupków juz nawet. :-) Dziś idziemy do kontroli. Mam nadzieję, ze wszystko już się skończy! dziękuje wam dziewczyny za miłe słowa. :happy:

Vertigo dzięki wielkie! :tak:;-)

poza tym Zuzia od dwóch tygodni co noc ląduje w naszym pokoju. Jestem już wykończona. NAwet Konrad do niej zaczął wstawać już. Zaczęło się odkąd miała gorączkę i spała z nami. A teraz co noc budzi się ok. 2-3 i choc siedzę obok jej łóżeczka do upadłęgo (w sensie, ze ja) to Zuzia jest nieugięta i nie może zasnąć. Wczoraj przywędrowała do nas o 5 rano. A dziś w nocy obudziła się już po 23 i przez pół godziny Konrad ją uspokajał. Na szczęście zasnęła i to była pierwsza noc gdzie Zuzia z nami nie spała od dwóch tygodni.

Magdy i Magduśki i Małe26- przyjmijcie najlepsze życzenia imieninowe jeszcze i od drzewka!
Mała26 - fajnie że u was już lepiej. Wiesz Weronika tez miała taki okres przychodzenia do naszego łóżka i trzeba było przy niej siedzieć w nocy. Ale minęło. I teraz przesypia całe noce u siebie w łóżku. Ale myśmy się w pewnym momencie postawili, był krzyk ale teraz jest lepiej dla wszystkich. Może poczekajcie trochę, Zuzia dużo wycierpiała, później sie wszystko ułoży, zobaczysz.
A u nas była wczoraj nasza rocznica i dostałam piękne czerwone róże :tak:

Witam!
Wszystkim wczorajszym Magdulkom zyczę samych słodkości w życiu !!!!:-)

Vertigo,rany 23 kg? jakosna zdjęciach nie było widać , żebyś musiała zrzucac tyle kg. Ale gratuluje wyniku !!! w B.będę 6/7 czerwca i jakoś 27/28 czerwca. czas się spotkać !

Jeśli chodzi o przychodzenie dziecka do łóżka to Nadia niby nie przychodzi, ale od trzech dni zasypiam koło męża a rano budzę sie koło córki :-D ale nie wiem kiedy ,co i jak :rofl2:

Jutro jedziemy ( cała kadra ) do Lidzbarka Welskiego na imprę z okazji 15-lecia szkoły.Nie wiem czy mało w nas kultury i dyrekcja postanowiła nas ukryc przed ludźmi ? ;-):baffled:

o rany położyłam się z moim dzieckiem i odpłynęłam. na razie to czuję się śnięta:rofl2:
a my dzisiaj mamy listę przedszkolną. się zobaczy.
byliśmy rano , ale niestety nie było. M . tylko pobiegał z dzieciakami:-)
przyjmują tylko 25 osób ("aż" znaczy).
napisze potem co i jak.

Lindsay trzymam kciuki,żeby pan M.do przedszkola był na liście przyjętych ! My w sprawie przedszkola wiemy tylko,że sie dostałysmy. Chyba muszę się zainteresować, czy jakieś zebranie jest .

reklama
Dzień dobry
Nie mam zakupów... a mam gości :-)
Gratulacje dla ych, którzy się podostawali do przedszkoli,
Idę, bo Natalia mi rozwleka truskawi po całym mieszkaniu, chyba się wścieknę.

Do góry