reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

hura dostaliśmy się :-)
i dzieciaki naszych znajomych też więc cieszymy się podwójnie:-)
co to będzie dalej jak będziemy czekać na szkołe-jedną, drugą itp, maturę ?:-D

reklama
Dzień dobry!

Lindsay super, cieszę się z Wami :-)

Mała oj dobrze, że ładnie się goi paluszek Zuzi!

Drzewko wszystkiego naj, naj z okazji wczorajszej rocznicy!

Kasiek czy ten warkoczyk w avatarku to na Nadulki włoskach?? Ależ jej urosły!

Zaraz uciekam na ognisko, ale fajne :-)

Lindsay,no to pieknie,że Maciuś w przedszkolu i jeszcze będziemiał znajome dzieci.
Doxa,ten warkoczyk Nadulki.Uwielbia kitki,warkoczyki,gumki,spinki.

Wiecie co chyba mi dziecko dorasta ... dzis byłam u mojej fryzjerki i Nadulcia bawiła się pięknie z Marysią ( o 2 lata starsza dziewczynką -córką fryzjerki) . :-)A jak trzeba było to ślicznie negocjowała np piłke ,a jak to nie pomagało to na zawołanie robiła się strasznie smutna albo obrażona :-D

Doxa,miłego biesiadowania przy ognisku !

Nie ma problemu ! Vertigo, tylko pamietaj,że ja znam tylko 3 miejsca w Bydgoszczy- Fokusa, Pomorska i Drukarnię ! :-D

Kasiek74 - cudny warkocz, nam od niedawna kucyki dwa wychodzą. Weronika mnie dzisiaj rozśmieszyła. W przychodni bawiła sie z czterolatką i ta zaczęła nagle wyliczać, że w domu ma dwie królewny i zamek i lale i wózek... trwało to trochę. No i jak już skończyła moje dziecko powiedziało że ona ma w domu (chwila zastanowienia) Gruffalo co ma na nosie brodawkę w kolorze zielonym :-D no i zażyła dziewczynkę. A i w Ikei wybrała dwa pluszaki - szczura i nietoperza. Michał zgodził sie tylko na szczura..

reklama
Doxa dzięki, fajnego ognicha. Zobaczcie spotkanie konkurencyjne w Bydgoszczy nam robią aleeeee...

Do góry