reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hura dostaliśmy się :-)
i dzieciaki naszych znajomych też więc cieszymy się podwójnie:-)
co to będzie dalej jak będziemy czekać na szkołe-jedną, drugą itp, maturę ?:-D

reklama
Dzień dobry!

Lindsay super, cieszę się z Wami :-)

Mała oj dobrze, że ładnie się goi paluszek Zuzi!

Drzewko wszystkiego naj, naj z okazji wczorajszej rocznicy!

Kasiek czy ten warkoczyk w avatarku to na Nadulki włoskach?? Ależ jej urosły!

Zaraz uciekam na ognisko, ale fajne :-)

Lindsay,no to pieknie,że Maciuś w przedszkolu i jeszcze będziemiał znajome dzieci.
Doxa,ten warkoczyk Nadulki.Uwielbia kitki,warkoczyki,gumki,spinki.

Wiecie co chyba mi dziecko dorasta ... dzis byłam u mojej fryzjerki i Nadulcia bawiła się pięknie z Marysią ( o 2 lata starsza dziewczynką -córką fryzjerki) . :-)A jak trzeba było to ślicznie negocjowała np piłke ,a jak to nie pomagało to na zawołanie robiła się strasznie smutna albo obrażona :-D

Doxa,miłego biesiadowania przy ognisku !

Nie ma problemu ! Vertigo, tylko pamietaj,że ja znam tylko 3 miejsca w Bydgoszczy- Fokusa, Pomorska i Drukarnię ! :-D

Kasiek74 - cudny warkocz, nam od niedawna kucyki dwa wychodzą. Weronika mnie dzisiaj rozśmieszyła. W przychodni bawiła sie z czterolatką i ta zaczęła nagle wyliczać, że w domu ma dwie królewny i zamek i lale i wózek... trwało to trochę. No i jak już skończyła moje dziecko powiedziało że ona ma w domu (chwila zastanowienia) Gruffalo co ma na nosie brodawkę w kolorze zielonym :-D no i zażyła dziewczynkę. A i w Ikei wybrała dwa pluszaki - szczura i nietoperza. Michał zgodził sie tylko na szczura..

reklama
Doxa dzięki, fajnego ognicha. Zobaczcie spotkanie konkurencyjne w Bydgoszczy nam robią aleeeee...

Do góry