reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Lindsay super, cieszę się z Wami :-)
Mała oj dobrze, że ładnie się goi paluszek Zuzi!
Drzewko wszystkiego naj, naj z okazji wczorajszej rocznicy!
Kasiek czy ten warkoczyk w avatarku to na Nadulki włoskach?? Ależ jej urosły!
Zaraz uciekam na ognisko, ale fajne :-)
Lindsay super, cieszę się z Wami :-)
Mała oj dobrze, że ładnie się goi paluszek Zuzi!
Drzewko wszystkiego naj, naj z okazji wczorajszej rocznicy!
Kasiek czy ten warkoczyk w avatarku to na Nadulki włoskach?? Ależ jej urosły!
Zaraz uciekam na ognisko, ale fajne :-)
Lindsay,no to pieknie,że Maciuś w przedszkolu i jeszcze będziemiał znajome dzieci.
Doxa,ten warkoczyk Nadulki.Uwielbia kitki,warkoczyki,gumki,spinki.
Wiecie co chyba mi dziecko dorasta ... dzis byłam u mojej fryzjerki i Nadulcia bawiła się pięknie z Marysią ( o 2 lata starsza dziewczynką -córką fryzjerki) . :-)A jak trzeba było to ślicznie negocjowała np piłke ,a jak to nie pomagało to na zawołanie robiła się strasznie smutna albo obrażona
Doxa,miłego biesiadowania przy ognisku !
Doxa,ten warkoczyk Nadulki.Uwielbia kitki,warkoczyki,gumki,spinki.
Wiecie co chyba mi dziecko dorasta ... dzis byłam u mojej fryzjerki i Nadulcia bawiła się pięknie z Marysią ( o 2 lata starsza dziewczynką -córką fryzjerki) . :-)A jak trzeba było to ślicznie negocjowała np piłke ,a jak to nie pomagało to na zawołanie robiła się strasznie smutna albo obrażona
Doxa,miłego biesiadowania przy ognisku !
drzewko
Fanka BB :)
Kasiek74 - cudny warkocz, nam od niedawna kucyki dwa wychodzą. Weronika mnie dzisiaj rozśmieszyła. W przychodni bawiła sie z czterolatką i ta zaczęła nagle wyliczać, że w domu ma dwie królewny i zamek i lale i wózek... trwało to trochę. No i jak już skończyła moje dziecko powiedziało że ona ma w domu (chwila zastanowienia) Gruffalo co ma na nosie brodawkę w kolorze zielonym no i zażyła dziewczynkę. A i w Ikei wybrała dwa pluszaki - szczura i nietoperza. Michał zgodził sie tylko na szczura..
reklama