reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
oj nagadałyście się wczoraj, a dzisiaj wszystkie odsypiają - ;-)

a ja juz od 7 nie śpię.
Wybieram sie za chwilke na zakupy ale te was akurat nie zainteresuja, bo to dzidziowe.

Magdusiek - zazdroszczę wyjazdu.
Luszka i Doxa zdrowia zycze

Dzien dobry,
Kasiu ale sie naprodukowalas na privie;-) ale wiecie co dawniej to chyba nie bylo az tak odczuwalne, ze "wystepuja inne" dzieci, albo to moje odczucie. Pamietam, ze w szkole podstawoeej niby mial lekcje indywidualne chlpiec z porazeniem mozgowym, ale bywal u nas czesto na lekcjach i az milo jak byl. I zgadzam sie z Luszka z ta tolerancja wyniesionych od rodzicow.
Jej ja juz druga kawe pije, jak dobrze ze dziecko mi jeszcze sypia w dzien:-)
Jak chorowitki? Doxa a jak u ciebie katar?

Hej
Dziękujemy bardzo za życzenia zdrowia. Chyba działają bo jakby lepiej. :-)
Dzieciaki kichają jeszcze i kaszlą. Natalka jakby mniej niż Adaś no ale najważniejsze że temperatury nie mają. Generalnie Adaś w dzień ma sie lepiej niż w nocy a ja po raz kolejny przekonałam się o tym że Frida jest super. Moje dzieci tak nie myślą jak sądzę;-).

witam was mamy... jak zauwazylam poprzednia mame to jej coreczka jest o jeden dzien roznicy... i tez coreczka... ja jestem nowa na forum oczywiscie... pozdrawiam

Witaj kanjda w naszym gronie! Napisz coś o sobie i córeczce!

A ja nie wiem co mi jest, przedziwna sprawa, niby tylko katar, a właściwie to bolące zatoki, gardło drapie ... a usnęłam dzisiaj w dzień na 4 godziny!! Jakaś osłabiona jestem ... i w ogóle jakoś słabo się czuję!

Luszka dobrze, że u Was już lepiej! A Ty ka się czujesz?

Hej
Dzieciaki jeszcze pokasłują ale nie ma temperatury na szczęście. Natalka jeszcze katar dodatkowo ale chyba powoli przechodzi. Niech sie skończą te choróbska wreszcie!

Doxa zdrówka. U mnie to samo katar ale bardziej zatoki i bolące gardło. Ogólnie taka jakaś słaba jestem. Z zakupów nici i fryzjera też :-( a miało być tak pięknie....
Knajda witaj. Więcej informacji prosimy :-)

Dzień dobry!
Ale się wyspałam! O 10 wstałam, a i wczoraj w dzień sobie pospałam :-)

Luszka z tego co widzę, to dopadło nas to samo! Mi dzisiaj lepiej, dużo lepiej! Może siłą woli mi lepiej, bo na zakupy bardzo chcę iść ;-)

reklama
Doxa moja siła woli chyba chora;-). Nawet chęć wyjścia z domu przeszła. Tylko leżałabym....

Do góry