reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam!

U nas w nocy mocniej wiało ale to taka sztormowa noc była i Mikołaj budził sie chyba 4 razy.
Rano po kościele pojechalismy na Westerplatte bo tam teren osłonięty i można na statki w porcie popatrzeć.

W sobotę kupiłam Wyborczą z dodatkiem regionalnym o przedszkolach i juz jestem trochę spokojniejsza , chyba 3 pradszkola wydają karty to jutro tam jadę a reszta logowanie od 5 maja do 28 maja, tylko jeszcze nie wiedza czy do 3 czy do 5 przedszkoli.

Witam Knajdę i mam nadzieje że cos więcej napisze.

Pozdrawiam

Witam
Wczoraj wieczorem u nas jeszcze mocno wialo i Natek mowil ze to burza, pozniej juz mowil, ze to nie burza tylko emma;-)
bedziemy szli na sacer bo dzisiaj pieknie.

Dzień dobry!
Wybyczyłam się przez weekend za wszystkie czasy!! I dzisiaj wstałam dopiero o 9 :-) Oj jak mi dobrze!

U nas dzisiaj jeszcze lekko wieje, ale za ładnie słońce świeci!

Witam!
U nas w nocy troszke wiało,ale teraz jest ok. Nawet słonko świeci. A ja zaraz na płukanie zęba lecę...

Widziałam dzisiaj formularze zgłoszeniowe do przedszkola publicznego - masakra! W zasadzie nie mamy szans! I jeszcze ten 1.09!

dziekuje bardzo za tak mile powitanie... u nas po EMMIE nie ma większych szkód... ale wiało dosyc mocno tak w porywach 100km/h moja mała byla nie spokojna i nie chciala spac usnela jak troszku przeszlo... a jeszcze ocieplaja nam bloki i nie wyszyscili i cegly z gory lecialy ja mieszkam na parterze w 10 pietrowym bloku... dobrze ze juz po... koncze lece do babci z mała... pozdrawiamy

Cześć
U nas też spokojnie. Nie wiem jak wiało, bo nie wychodziłam z domu. A już bardzo chce bo przez te choroby siedzimy tu od paru dni i nosów nie wystawiamy. Oprócz taty bo ktoś do pracy musi chodzić ;-)
Doxa byłam, widziałam, zarejestrowałam. Nr zgłoszenia 3204:szok: Dobrze że nie przyjmują według kolejności zgłoszeń ale i tak nie mamy szans. Aż mnie korci żeby zaznaczyć ze pracujemy oboje na pełnym etacie ;-)(a co? w domu przy dzieciach mam pełen etat ;-)) chociaż jedną odpowiedź bym miała na tak. No ale wskazałam wszystkie przedszkola w okolicy. Dużo tego nie było 5 placówek na Tarchominie. Są jeszcze filie i cały czas rozważam.

reklama
A ja dziś się obudziłam o 9:20, w zasadzie nas wsyztskich obudził domofon, jakoś ta wyszło. Już nie pamiętam keidy zbierałam się w takim pędzie ;-)
Przedszkola to jakaś masakra, cieszę się, ze już mam to za sobą.

Do góry