reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam !
Byłam w Bydgoszczy,przede wszystkim oczywiście na zakupach ;-) ale o tym w innym wątku. Przyjechałyśmy dzis wczesnie , bo bałysmy się Emmy , żeby nas nie zwiało z szosy.
Knajda , witaj w gronie!
Tusiekn, jak u Was ? mocno wieje ? u nas zaczyna wiać. Mój Mati jutro rano wyjeżdzza na narty do Krynicy Górskiej ze szkołą, martwie sie i będę cały tydzień "kota " miała , czy nic mu nie jest !

reklama
Knajda już sobie doczytałam, że pochodzisz z Lublina i masz córeczkę z 19 października,serdecznie witamy !!!! Bardzo się cieszę, że Ktoś nowy zagościł na forum!!! :tak:

Witam poki mnie nie wywieje;-)
Wieje mocno u mnie ale falami, poki co nie rozni sie Emma od ostatniego halnego i mam nadzieje, ze tak pozostanie, ale domyslcie sie jak slychac na ostatnim pietrze. Lece i ja do innego watku bo zakupiam co nieco.

Dzien dobry,
Ale dzisiaj wstalismy wczesniej, Natek juz o 8 sie obudzil. Jak u was po Emmie? Ja cala noc przespalam i nic nie slyszalam.

Dzień dobry!
U nas Emma przyszła dopiero w nocy, teraz też wieje, ale jest spokojnie, ani nam ani sąsiadom wokół nic nie zrobiła!

Dzień dobry
A ja przegapiłam emmę :-)
Cały dzień spędziłam na zakupach mieszkaniowych, rany, chyba nigdy sie nie przeniesiemy.
A dzisiaj wywalałam od rana rózne zbędne ciuchy z szafy. I inne takie przyjemności, oj, wyluzowałabym się w kinie ;-)
Cieszę się, ze choraki zdrowieją, trzymam kciuki,zeby już nic Was nie brało!
I widzę, ze jakieś zakupy poczynione, idę poczytac.

Dzień Dobry, a Weronika obudziła się w nocy. Michał przy niej siedział i przykimał jak się obudził siedziała w oknie, no to zapytał "Co robisz Weronisiu? - "Patrzę na wiatr" - kurcze jak pięknie :tak:

Witam!
Noc u nas spokojnie , w zeszłym tygodniu mocniej wiało i grad padał.Teraz tylko czasem zawieje.
Drzewko,teksty Weroniki super. :-)

moje dziecko własnie poległo,ciekawe kiedy wstaniei kiedy pójdzie spać na noc.:confused:

reklama
MOje sie rozregulowało i się bawi zamiast spać. Ale szczęśliwie nie ma problemow ze spaniem w nocy i z usypianiem o rozsądnej porze, jak nie Natalka ;-)

Do góry