reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Magdusiek witaj, super ze wyjazd udany, i robilas w koncu jakies zakupy?
Oj Luszka to niedobrze, ze dzieciaki chore i jeszcze ciebie bierze. Trzymajcie sie jakos. Doxa i tobie zdrowia zycze, gdzie sie tak przeziebilas?
Matko ale spiaca jestem, ide po druga kawe.

reklama
Luszka, biedaku,kurujcie sie szybko. Nie wypowiem sie na publicznym forum na temat integracji. Spróbuje na priva, ale to tylko moje spostrzeżenia Ktos może mieć inne.

Dzięki dziewczyny za życzenia! Nie mam pojęcia gdzie się tak załatwiłam, może to wirus jakiś? Mam nadzieję, że do weekendu mi przejdzie, mam zamiar wybrać się na shopping!

Luszka dużo zdrówka dla Was!! Niech szybko choróbska Was opuszczą!!

Kasiek ja też poproszę na priva!

Wysłałam, ale nie wiem czy Was przekonam, trzeba poprostu bywać codzień w pewnych sytuacjach,żeby widziec tego wszystkie konsekwencje.

Dokładnie, trzeba w tym siedzieć, żeby to rozumieć, ale bardzo Ci dziękuję za Twoją opinię!!!

Kasiu bardzo Ci dziękuję. I masz rację trzeba z tym stykać się na co dzień żeby wiedzieć jakie mogą być skutki. A tolerancji dzieci uczą się przede wszystkim od rodziców

KAsiu - jeśli możesz to puśc i na mojego maila, ok?
Luszka - szczerze współćzuję. I mam nadzieję, ze lada moment będzie lepiej.

A zakupów nie robiłam, naprawde nie było kiedy, kupilismy jakieś drobiazgi, Natalia dostała bluzę i plecak, ja sobie kupiłam bluzę i trochę kosmetyków, ale niestety na sklepy nie starczyło czasu. A skzoda, bo i zawartość półek i wieszaków jakby lepsza i ceny zupełnie inne. Żałowałam, ze nie miałam czasu w kosmetykach pogrzebac dłużej, ale nic to, następnym razem ;-) Wizę mam na długo.... ;-)

reklama
Do góry