reklama
Lucky
Zaangażowana w BB
Witajcie
Jestem załamana, Wiktoria jest w szpitalu ((
Miała biegunkę w sumei od 2 tyg. zmian mleka nei pomogła, tyłek ma niesamowicie od tego odpazony,
cały dzień płakała. Pojechaliśmy z nią na pogotowie, potem do IMiD gdzie wysłano nas dos zpitala zakaźnego. Leży w tym samym szpitalu co ja 17 lat temu, dosłownie salę obok, Bartek z nią została, rano jadę do nich i ja zostaję no noc (
Bidulka moja pokóli ją żeby pobrać krew, ogolili włoski i wblili weflon w główkę (( teraz zasypia i ma podłączoną kroplówkę ((
Jestem załamana, Wiktoria jest w szpitalu ((
Miała biegunkę w sumei od 2 tyg. zmian mleka nei pomogła, tyłek ma niesamowicie od tego odpazony,
cały dzień płakała. Pojechaliśmy z nią na pogotowie, potem do IMiD gdzie wysłano nas dos zpitala zakaźnego. Leży w tym samym szpitalu co ja 17 lat temu, dosłownie salę obok, Bartek z nią została, rano jadę do nich i ja zostaję no noc (
Bidulka moja pokóli ją żeby pobrać krew, ogolili włoski i wblili weflon w główkę (( teraz zasypia i ma podłączoną kroplówkę ((
*syla*
kobieta pracująca...
Teddy pisze:ja tez sama kapie, przewijam, karmie... tatus "pomaga"... :
tak, tak mój też pomaga przy kąpieli....stroić głupie miny do małej
ale ze mnie wredna małpa. Normalnie wczoraj w nocy nawet wstawał do starszego. No i oczywiście jego zdaniem Igula tylko do niego się tak pięknie uśmiecha
Lucky, w szpitalu przynajmniej dopasują może mleczko. Nie martw się. Będziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki. Poznasz wszystkie następnym razem.
Ina, no co Ty nie wygłupiaj się, jakie "robić kłopotu", ja to przez Dawidy mogę pomknąć, no wiesz. No ale jak byśmy jechały samochodem to po co Ci wózek? W fotelikach dzieciaki zabierzemy. A o pieluchy i husteczki do nosa to się nie martw, zmieszczą się ...wyjmę koło zapasowe .
Ale fajne nowe zdjęcia!!!!
Doxa
Fanka BB :)
Nawet wieczorem się rogadałyście
U nas na zewnątrz około 19 temperatura wynosiła -28st Ale w domku cieplutko
A mój mężuś nie tyle pomaga w kąpieli, co kąpie Olika, to ja "pomagam" patrząc się, albo cykając zdjęcia ;D ;D ;D
Lucky - współczuję, w miarę możliwości informuj nas na bieżąco co z Wikunią!
Dziewczyny - zdjęcia dzieciaczków cudne - wszystkich bez wyjątku!!!!
U nas na zewnątrz około 19 temperatura wynosiła -28st Ale w domku cieplutko
A mój mężuś nie tyle pomaga w kąpieli, co kąpie Olika, to ja "pomagam" patrząc się, albo cykając zdjęcia ;D ;D ;D
Lucky - współczuję, w miarę możliwości informuj nas na bieżąco co z Wikunią!
Dziewczyny - zdjęcia dzieciaczków cudne - wszystkich bez wyjątku!!!!
luszka
październik'05, lipiec'07
a ja się witam i zaraz idę spać.
U nas teraz -22 na dworze i 22 na plusie w domu.
Lucky wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Tak jak piszą dziewczyny Wikunia jest teraz pod fachową opieką i na pewno jej pomogą. Trzymajcie się ciepło.
My jutro idziemy na kontrolę do neurologa. Aż się boję wychodzić z małą w taki ziąb zwłaszcza że przez ostatnie 4 dni nie wychodziliśmy. Dziś nawet jej nie werandowałam tylko wietrzyłam pokoje na zmianę i cały czas walczyłam o to z małżem bo twierdził że jest za zimno. Wciąż musiałam za nim chodzić i skręcać kaloryfery. W mieszkaniu tak sucho że nie można wytrzymać a on odkręcał na maxa. :
Dobranoc
U nas teraz -22 na dworze i 22 na plusie w domu.
Lucky wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Tak jak piszą dziewczyny Wikunia jest teraz pod fachową opieką i na pewno jej pomogą. Trzymajcie się ciepło.
My jutro idziemy na kontrolę do neurologa. Aż się boję wychodzić z małą w taki ziąb zwłaszcza że przez ostatnie 4 dni nie wychodziliśmy. Dziś nawet jej nie werandowałam tylko wietrzyłam pokoje na zmianę i cały czas walczyłam o to z małżem bo twierdził że jest za zimno. Wciąż musiałam za nim chodzić i skręcać kaloryfery. W mieszkaniu tak sucho że nie można wytrzymać a on odkręcał na maxa. :
Dobranoc
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Luszka u nas podobnie z grzejnikami w sypialni
ja też zbieram się do snu.
dobranoc kobitki
ja też zbieram się do snu.
dobranoc kobitki