reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Laurko, Sebastianku.... wszystkiego najlepszego... :)

Czesc laski i bobaski... :(
ale mnie zoladek od wczoraj boli... az mi sie rzygac chce...

reklama
Teddy, aż -6 ? super :-)
A ja niestety jestem uziemiona. Akumulator w moim woziku siadł i nici z wyjazdu do siostry. Kicha !

A poza tym to kompletnie nic mi się nie chce robić ... tylko płaczę i płaczę. Wykończę sie chyba przez te 12 dni, a o póxniejszym czasie nie wspomnę :-(

Cześć,
Zimno jak ... a ja dziś idę z Natalią na szczepienie :( NIc, zawinę ją w koc i pojedziemy. Obudziła się w świetnym humorze, od rana się uśmiecha i wywija nóżkami i r ączkami, super jest!

Teddy - rzeczywiście cieplarka się zapowiada :)
JOlik - w moim autku jeszcze wczoraj wieczorem akumulator był ok, ale za to nie dało się zmienic biegów, ciekawe jak dzisiaj. Szczęśliwie na szczepienie jedziemy z moim tatą, który po nas wpadnie, łatwiej w dwie osoby z tymi manelami itd. A taty samochód stoi w garażu.
I trzymaj się i postaraj się nie płakać. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, znalazłaś fajną nianię, a z pracy szybko wrócisz.

Laurko, Sebastianku - wszystkiego najlepszego!

Magdusiek - staram się jak mogę, ale to nie takie proste :-( Tym bardziej, że mój stres odbija się na Tymku, który jest mniej spokojny nio i na pokarmie, którego mam coraz mniej :-(
I jeszcze te włosy, wypadają garściami !!! :-( Juz zaczęłam interesować się fryzurkami gdzie włosy są niedłuższe jak 3 cm :-(

MAM DOŁA O GŁEBOKOŚCI PRZYNAJMNIEJ 1KM :-(

Teddy z nieba mi spadlas z ta informacja o ociepleniu - u nas -24! jak sobie znowu spacer w salonie zrobie to chyba zamarzne na sopel. tatus to sobie wczoraj usprawnil - wrzuce zaraz zdjecie do galeryjki.

Lucky, nic sie nie martw! Bedzie dobrze! Antonina byla chora od urodzenia i po tygodniu wrocila do domu, to co dopiero Twoja corcia - jest wieksza to i z choroba szybciej i latwiej sobie poradzi!

Jolik, Ty nie placz! Ty sie tymi calymi dniami, ktore teraz mozesz z Tymkiem spedziac delektuj! Po co czas tracic? Jakos sie Wam to wszystko pouklada!

dla Solenizantow najlepsze zyczenia
u030.gif

u nas tata kapie. jeszcze nigdy nie mialam tej przyjemnosci. ciekawe co zrobie jak nam tate w delegacje wysla? ;)

Joliczku, nie placz i nie doluj sie, bo potem bedziesz zalowac, ze zamiast bawic sie wesolo z Tymkiem siedzialas i umartwialas sie...

Vertigo, no tak zapowiadali, ze jutro ostatni dzien takich silnych mrozow, ale kto im tak naprawde wierzy... ;)
widze, ze Tosia ma takie samo wdzianko jak Prezes (mamy 2 takie - kremowe i seledynowe) to z zyrawka i nosorozcem... od urodzenia nasze ulubione, roslo razem z dzieckiem i wlasciwie na upartego to jeszcze sie w nie miesci, tylko suwaczki nie takie sprawne jak na poczatku... :)

Jolik tak jak piszę dziewczyny, ciesz się ostatnimi chwilami z synkiem! Wykorzystaj je na maxa!!!

Ja też słyszałam że ma się ocieplić, całe szczęście, bo jeszcze spotkanko by nam przepadło ... ;)

JOliku, to samo chcialam powiedziec co Teddy.
Wykorzystaj czas z TYmciem jaki teraz masz, bo pozniej nie bedziesz go miala az tak duzo, aletez go bedziesz miala.......Joliku, mamy ida do pracy i dzieciom nie dzieje sie krzywda, ty znalazlas super nianie, to jest skarb. :)

reklama
Do góry